Placeholder canvas
La Villarreal Academy aterra en Israel
La Villarreal Academy aterra en Israel
||||

L’entitat groga col·labora amb el club de futbol femení en Emek Hefer

La Villarreal Israel Academy és l’últim partner oficial a sumar-se a la família de les Villarreal Academy. Situada en Emek Hefer, limítrof amb el nord de Tel Aviv, l’acadèmia està composta per xiques des dels huit fins als 19 anys. Es tracta de la primera acadèmia d’aquest tipus a Israel a convertir-se en col·laboradora d’un club europeu i donar a les futbolistes israelianes l’oportunitat de visitar Espanya per a entrenar i/o jugar amb l’estructura del Villarreal Femení, el primer equip del qual competeix en la Primera Divisió espanyola.

L’Emek Hefer Women’s FC compta amb equips de tots els grups d’edat i el seu primer equip juga en la Primera Divisió d’Israel. La Villarreal Israel Academy és una unió de forces entre el Villarreal CF i l’Emek Hefer WFC com a part de l’expansió del projecte de les acadèmies internacionals del club castellonenc.

“Tindre un acord de col·laboració amb un club de la talla del Villarreal CF ens atorga la possibilitat que les nostres jugadores més joves tinguen accés immediat a una metodologia perfeccionada a través de molts anys d’investigació i experiència. Intentem adoptar al màxim la metodologia del Villarreal i usar totes les eines possibles que aquest acord ens permeta”, va afirmar el director de l’acadèmia, Evrati Avrahami.

La iniciativa de la Villarreal Academy compta ja amb diverses acadèmies al voltant del món. El club groc està representat actualment, mitjançant les seues acadèmies, als Estats Units, el Canadà, Mèxic, Bolívia, Rússia, Austràlia, el Japó, Corea del Sud i, ara, Israel, entre altres països.

Per a més informació sobre la Villarreal Israel Academy, pots visitar la seua pàgina web oficial.

Compartir.