skip to content
“La victòria no arriba pel camí més curt”
“La victòria no arriba pel camí més curt”

ACF FOTOGRAFÍA

Paco López analitza el duel d’aquest dissabte contra el Badalona en el Mini Estadi (17.00 hores)

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, ha assegurat que el seu equip està molt il·lusionat de cara al partit d’aquest dissabte davant el Badalona (17.00 hores, Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo). El filial groc acumula dues jornades sense guanyar, però açò no ha minvat la confiança de l’equip. “Portem dos partits sense guanyar i la sensació és que semblen molts més. Tots tenim ganes que comence el partit, però la victòria no arriba pel camí més curt, sinó del més fiable, el de la il·lusió, el de la confiança i l’ambició”, va comentar Paco López.

Segons el tècnic valencià, el seu equip haurà de fer les coses molt bé per a doblegar al Badalona: “Aquest partit és el primer pas perquè ens quede el millor de la temporada, però açò l’hem de provocar nosaltres sent molt intensos i exigents. El Badalona és un equip que ens va a exigir jugar molt bé per a poder superar-los”.

Paco López no podrà explicar per a aquest partit amb els lesionats Franco Acosta, Felipe i Peris, així com tampoc amb el sancionat Pablo Íñiguez, que va veure davant el Barcelona B la seua cinquena cartolina groga de la temporada. Malgrat açò, el míster del Villarreal B confia plenament en l’equip i assegura que “molts equips dels quals estan a dalt voldrien estar en la nostra situació mancant 10 jornades per al final de Lliga”.

Compartir.