La teua assistència té premi a l’Europa League!
La teua assistència té premi a l’Europa League!

HOYOYO

Els abonats ja poden saber si hauran de pagar suplement o no enfront del Valencia CF (11 d’abril)

L’assistència a l’Estadi de la Ceràmica té premi un cop més. El club ha decidit que els abonats que hagen assistit a tots els partits d’aquesta temporada a l’Estadi de la Ceràmica, o tan sols hagen faltat a un màxim de tres encontres, podran assistir gratuïtament al partit d’anada de quarts de final de la UEFA Europa League contra el València CF que es durà a terme el proper dijous 11 d’abril a partir de les 21.00 hores.

Els abonats que complisquen els requisits podran accedir a l’estadi amb el seu actual carnet d’abonat de la temporada 2018/2019, mentre que els que no ho facen hauran d’adquirir una entrada, ja que el seu abonament quedarà desactivat per aquest xoc de la UEFA Europa League davant l’equip ‘che’.

Els abonats que hagen faltat a més de tres partits podran adquirir les seues entrades a preus reduïts mitjançant el pagament d’un xicotet suplement (20 euros a Tribuna, 15 euros en Preferència i 10 euros en Fons Nord i Fons Sud). Els abonats que hagen de pagar suplement ja poden comprar les seues entrades a la Tenda Oficial de la Plaça Major de Vila-real i en la Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica. A més, també es podran adquirir a les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans del partit de LaLiga contra el FC Barcelona (2 d’abril). Es reservarà la localitat fins al dilluns 8 d’abril, inclòs.

Per la seua banda, els preus per al públic en general en el xoc davant del conjunt valencià són els següents: 110 euros (Tribuna), 70 euros (Preferència) i 60 euros (Fons Nord i Fons Sud).

Per conèixer si compleixen els requisits, els abonats podran consultar-ho a través del telèfon d’atenció a l’abonat (964.524.000), a les tendes oficials o bé mitjançant un senzill formulari (COMPROVA EL TEU ABONAMENT) al web del Villarreal CF en què introduint simplement el seu número d’abonat podran saber si tenen dret a l’entrada gratuïta davant el Valencia CF.

Com ja es va indicar en l’inici de la temporada 2018/2019, l’abonament inclou tots els partits de LaLiga, de la fase de grups de la UEFA Europa League, fins als huitens de final de la Copa del Rei i tots els encontres que disputen el Villarreal B i el Villarreal C al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. No obstant això, els abonats de les zones Super Tribuna i Tribuna Central Baixa no han de comprovar els requisits, ja que el seu pas sí inclou tots els enfrontaments disputats a l’estadi groc.

Preus per a abonats que hagen de pagar SUPLEMENT (es reservarà la localitat fins al dilluns 8 d’abril, inclòs):

 • Tribuna: 20 euros.
 • Preferència: 15 euros.
 • Fons Nord y Fons Sud: 10 euros.

Llocs de venda per a abonats que hagen de pagar SUPLEMENT (es reservarà la localitat fins al dilluns 8 d’abril, inclòs):

 • Tenda oficial de la Plaça Major de Vila-real (de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45h i de 17:00-20:00h).
 • Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica (de dimarts a divendres de 10:00 a 18.00h i els dissabtes de 10:00 a 14.00h).
 • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans del partit contra el FC Barcelona (2 d’abril).

Preus per aficionats NO abonats:

 • Tribuna: 110 euros.
 • Preferència: 70 euros.
 • Fons Nord y Fons Sud: 60 euros.

Llocs de venta per NO abonats:

 • Tenda oficial de la Plaça Major de Vila-real (de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45h i de 17:00-20:00h).
 • Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica (de dimarts a divendres de 10:00 a 18.00h i els dissabtes de 10:00 a 14.00h).
 • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans del partit contra el FC Barcelona (2 d’abril).

Comprova si la teua assistència a l’Estadi de la Ceràmica té premi a la UEFA Europa League visitant el següent enllaç: COMPROVA EL TEU ABONAMENT

Compartir.