skip to content
“La segona volta serà encara més exigent”
“La segona volta serà encara més exigent”

ACF FOTOGRAFÍA

Leo Baptistao creu que l’equip ha d’estar al màxim per assolir els objectius

El davanter brasiler del Villarreal, Leo Baptistao, ha destacat que l’equip té com a obligació de seguir millorant, ja que el segon tram de Lliga, la cita més imminent tindrà lloc dissabte que ve davant l’Espanyol (RCDE Stadium, 18.15 hores), serà molt més complicat que el primer. “Encara que volíem guanyar davant el Betis i no va poder ser, el vestidor està bé. Tant de bo que aquesta segona volta siga igual que la primera. Hem de seguir millorant i guanyar el pròxim partit contra l’Espanyol. Serà una volta més exigent que la primera. Haurem d’estar al 100 per cent per seguir sumant punts i classificar-nos on volem estar”.

No obstant això, el brasiler va explicar que l’equip coneix a la perfecció els punts febles en els que ha de millorar. “Volem recuperar el nostre joc per tornar a gaudir sobre el camp. Generem ocasions, però no tan clares com fins ara. És cert que l’altre dia contra el Betis no vam tenir un joc fluid ni el millor criteri en atac, però estem units i això és el més important. Cal tenir clar que a Primera Divisió no hi ha partits simples, de manera que cal tirar cap amunt com siga”.

Per concloure, Baptistao va assegurar que prefereix no mirar més enllà del duel davant l’Espanyol: “No pensem més enllà del pròxim partit, cal anar amb tranquil·litat. Si anem guanyant poc a poc segur que estarem a dalt, però sabem que l’Espanyol serà un dur rival. Haurem d’eixir molt mentalitzats per guanyar. A la primera volta ja va ser molt complicat guanyar-los a El Madrigal i ara també ho serà”.

Compartir.