skip to content
La segona i tercera equipació, ja a la venda!
La segona i tercera equipació, ja a la venda!
||||||

El Villarreal CF presenta la segona i tercer equipament oficial Joma per a la temporada 22/23

Ja coneixem com seran la segona i tercer equipament del Submarí per a la present campanya! Un mes després de conéixer la primera i sota el lema ‘Creant el demà’, el club ha donat a conéixer tant la segona com la tercera vestimenta que el Submarí podrà portar en els seus partits de LaLiga, la Copa del Rey i la Conference League. En ambdues, Joma ha apostat per un disseny original: la segona serà de color totalment morat i la tercera o alternativa amb el color negre com a to predominant al qual li acompanyen detalls grocs que mantenen l’essència del Villarreal CF.

Característiques tècniques

Les samarretes de Joma, que a més del Villarreal visten molts altres clubs de l’elit europea, són un producte reconegut en el món del futbol per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques. Aquestes també seran presents en les unitats que es posaran a la venda, una iniciativa exclusiva de Joma, que busca mantindre en tot moment la excel·lència que caracteritza als seus productes i que permetrà a l’aficionat gaudir dels mateixos avantatges que els jugadors del club.

Igual que el primer equipament, la fabricació s’ha dut a terme 100% amb polièster reciclat per a reduir al mínim l’impacte en el medi ambient. Aquest teixit es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de ser molt resistent i fàcil de mantindre. S’elabora a partir de plàstics processats que es converteixen en fil de polièster reciclat i, posteriorment, en milers de metres de teixit sostenible.

A això també contribueix el sistema FLATLOCK de costures planes, que evita rascades i aporta elasticitat i llibertat de moviments.

En el cas del logo, s’ha aplicat la tecnologia JOMA SPORTECH, una tècnica que consisteix en el termosellado de peces de cautxú. Aquest material flexible i resistent es fixa en la tela per mitjà de l’aplicació de calor. Al no haver-hi costures, el frec i les molèsties desapareixen.

Ja en la Tenda Oficial

Els aficionats ‘groguets’ poden adquirir ja els equipaments 22-23 pròximament a la Tenda Oficial de Vila-real (Plaça Major, 19) i a la tenda en línia.

Compartir.