“La Real Sociedad ha guanyat amb justícia”
“La Real Sociedad ha guanyat amb justícia”

Marcelino ha lamentat en roda de premsa els tres gols encaixats en pràcticament deu minuts

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior a la derrota davant la Real Sociedad (0-3).

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic gijonés:

Sensacions després de la derrota

“La meua sensació és que qualsevol accident que tenim, sobretot si encaixem gol, ens costa sobreposar-nos. És una cosa que hem de modificar immediatament. Si el rival fica el gol en una acció inevitable, perquè sabíem que feien això, però no som capaces de guanyar el duel, ens faran gol. No obstant això, el que segur no podem fer és encaixar tres gols en pràcticament 10 minuts”.

Bona resposta en el segon temps

“La segona part m’ha satisfet, però és amb un 0-3. Vam tindre una bona resposta i crec que vam meréixer disminuir la diferència. En el còmput general hem de felicitar el rival perquè és un equip bo, competitiu i que ha guanyat amb justícia”.


Què ha de millorar l’equip

“Si som capaços d’obtindre diversos resultats positius la confiança dels jugadors augmentarà i serem capaços de fer altres coses. Hem de ser més intensos en els duels en defensa. Hui hem tingut un equip al davant que ens ha ensenyat la intensitat i el dinamisme amb la qual s’ha de defensar en la nostra àrea”.

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet en el següent enllaç:

Compartir.