“La Real és un equip poderós en el seu camp”
“La Real és un equip poderós en el seu camp”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino alerta que, malgrat l’avantatge d’1-0, el Submarí haurà d’emprar-se a fons per a superar l’eliminatòria

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar hui en la roda de premsa prèvia al partit enfront de la Real Sociedad que, malgrat l’avantatge per 1-0 amb les quals viatgen els grocs, els donostiarres han demostrat de forma sobrada ser un equip potent i molt poderós en el seu camp, en el qual ha derrotat als tres primers classificats en Lliga. “Serà un partit complicat perquè juguem davant un gran rival que té jugadors amb qualitat. La Real és un equip poderós en el seu camp. Ens va a exigir molt. Tenim un gol d’avantatge i anem a intentar eixir amb la idea de ficar un gol. Si ho aconseguim ens posaria l’eliminatòria molt pròxima, encara que no definitiva. No és senzill que ens fiquen tres gols dins de la normalitat. Esperem seguir amb la ratxa de marcar algun gol en tots els partits. Arribarà un dia que no encertem, però esperem que no siga aquest. Tant de bo tinguem un percentatge d’encert alt de cara a la porteria contrària”.

El tècnic també va reconèixer que hi haurà moltes modificacions pel que fa a l’últim partit de Lliga, ja que aquest tipus de competicions també serveixen per a donar minuts a tots els jugadors. “Hi haurà bastants canvis en l’onze. Ja ho vam fer en Lliga i l’equip no es va ressentir en absolut. Volem seguir en la competició perquè la idea és arribar lluny. A més serveix perquè tots els jugadors se senten importants. Si s’acumulen lesions o sancions, com ens va ocórrer la temporada passada en la segona volta. Una incorporació anem a fer. No vaig a parlar de noms. Els que estan són els més importants perquè estem en un gran moment i mereixen tot el respecte”.

A més, el preparador groc també va parlar de la volta de Mateo Musacchio a la convocatòria, gran novetat de la convocatòria enfront dels donostiarres. “Mateo està ben i jugarà com a titular. El seu procés de recuperació depenia de les seues pròpies sensacions. Ara ja es troba confiat i la lesió ja està completament oblidada. És un jugador molt important per a nosaltres. Haurem de ser pacients perquè torne a recuperar el seu màxim nivell perquè ve d’una lesió molt llarga. Segur que tornarem a veure al Mateo que tots coneixem. És un central i no és el mateix que un davanter, que necessita anar incorporant-se progressivament. En el moment que estàs ja pots actuar, una altra cosa és si està per a 60, 70 o 90 minuts”.

Per a l’asturià, el Submarí ha guanyat en competitivitat, per la qual cosa estan contents amb el desenvolupament de l’equip. “Estem molt satisfets del nostre rendiment. Som un equip molt competitiu i difícil de guanyar, però hem d’anar al 120 per cent per a guanyar partits. Els resultats diuen que som un equip molt competitiu i tant de bo puguem seguir així. Pel que fa a la temporada passada hem millorat el nivell competitiu”.

 

Compartir.