skip to content
“La prioritat segueix sent la permanència”
“La prioritat segueix sent la permanència”

ACF FOTOGRAFÍA

Roig espera una campanya “difícil” però també viure una experiència “bonica”

 

El president del Villarreal, Fernando Roig, ha destacat hui en l’Assemblea de la Federació Espanyola de Futbol que, malgrat la gran campanya que va quallar el club en la 13-14 i que se li presenta la possibilitat de competir a Europa, la prioritat segueix sent mantenir-se en la màxima categoria un any més. “Encara que estem il·lusionats per tot el que podem viure enguany, la permanència ha de ser el primer objectiu. Sense ella és impossible aspirar a res més, així que ha de ser nostra màxima prioritat”.

El dirigent del Submarí és conscient del desafiament al que s’enfronta el club aquesta temporada, en la qual l’equip té la possibilitat de disputar tres competicions: Lliga, Copa del Rei i Europa League. “Veure’m si passem l’eliminatòria per a jugar a Europa i espere que així siga perquè tenim molta il·lusió per tornar a competir. L’equip aspira a tot en aquesta competició i a pesar que es planteja una temporada difícil, esperem que també siga una temporada bonica”.

Quant a possibles incorporacions, Roig va destacar que el club sempre aspira a fer un pas avant, sempre que es tracte d’operacions interessants des del punt de vista econòmic. “Farem tot el possible per a millorar, tot el que ens puguem permetre econòmicament com a club”, va sentenciar el president groc.

Compartir.