skip to content
La Penya L’Os Groc supera el ‘Reptte’
La Penya L’Os Groc supera el ‘Reptte’
||||

Fins a 13 ‘groguets’ van completar 460 quilòmetres en bicicleta per presenciar el partit contra el Real Valladolid de la Cerámica

Promesa complerta. Fins a 13 aficionats de la penya L’Os Groc van pujar a la bici i van recórrer 460 quilòmetres per presenciar aquest dissabte el partit del Villarreal CF contra el Real Valladolid des de les grades de l’Estadio de la Cerámica. Aquest llarg viatge va ser el resultat de la promesa feta pels penyistes grocs si el Submarí aconseguía quedar-s’hi en la primera divisió la temporada passada.

Després de agafar la carretera el passat dijous de Leganés i completant dues etapes amb parades a Cuenca i Sarrión (Terol), els 13 valents conductors van arribar a la plaça de la Cerámica una mica més d’una hora abans de l’inici de la festa. Allà la directiva groga, encapçalada per el seu president, Fernando Roig, i l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF els van donar una benvinguda molt especial, després de complir la seua particular promesa al Submarí.

Aquesta exigent iniciativa té com a finalitat solidària. La Penya L’Os Groc, beneficiària de la Grada Solidària davant el Real Valladolid, va aprofitar la promesa de recaptar fons per a la lluita contra la Síndrome de Rett, que és un trastorn en el desenvolupament neurològic infantil.

Els 13 ciclistes grocs no viatjaren sols. Fins a 70 habitants de la localitat de Villanueva de Ávila, que s’ha compromés amb la iniciativa solidària, els van acompanyar, viatjant amb autobús per conèixer l’Estadi de la Ceràmica i gaudir del partit contra el Real Valladolid.

Després del partit, Peña L’Os Groc i els fans d’Ávila van celebrar, juntament amb l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF, un dinar de fraternització, en què alguns dels fons recaptats aniran destinats a la lluita contra la Síndrome de Rett.

Compartir.