La nova Ciutat Esportiva ja està en marxa
La nova Ciutat Esportiva ja està en marxa
VILLARREAL CF

Hui s’ha realitzat la signatura del conveni en l’Ajuntament de Vila-real

Aquest matí s’ha dut a terme la signatura del conveni per a la construcció de la nova Ciutat Esportiva especialment pensada per als equips del CD Roda i el futbol provincial. L’acte, celebrat en l’Ajuntament de Vila-real, va comptar amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, així com de l’alcalde de la localitat, José Benlloch.

La nova Ciutat Esportiva comptarà amb quatre camps de futbol, tres d’ells de futbol 11 i un de futbol 8. Cal destacar que un dels camps de futbol 11 tindrà capacitat per a albergar a 350 espectadors en les seues graderies.

Les instal·lacions seran versàtils quant a la utilització dels camps, ja que podran ser utilitzats com tres camps de futbol 11 i un de futbol 8 o bé com cinc camps de futbol 8 i un d’exclusiu de futbol 11. Les dimensions dels camps estaran adaptades a les edats de les diverses categories amb l’objectiu d’aconseguir un creixement progressiu.

A més, es construirà un edifici en el qual la primera planta servirà per a albergar 12 vestuaris de futbol 8, vuit de futbol 11, quatre per a àrbitres i una sala especial per a fisioteràpia. En el segon pis d’aquest edifici estaran instal·lades les oficines, el magatzem i un bar amb terrassa exterior. L’aparcament ocuparà una superfície de 2.470 metres quadrats.

 

 

 

Compartir.