La necessitat de jugar al màxim nivell
La necessitat de jugar al màxim nivell

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca la importància que l’equip oferisca sempre la seua millor versió per a guanyar

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ha explicat que per a un equip com el que entrena és fonamental rendir sempre al màxim nivell, més encara quan ha d’enfrontar-se a un equip intens i que demana màxima concentració com és el cas del Eibar, pròxim rival de lliga dels grocs (demà dimecres, 20.00 hores, Estadi de Ipurua). “Arribem a aquest partit amb la necessitat d’exigir-nos al màxim perquè som un equip que, si no estem a eixe nivell, les nostres opcions de guanyar desapareixen. Més encara si no eixim amb intensitat davant el Eibar, que és un equip que pressiona bé a la pilota, té una referència clara i on està la pilota pressiona per a recuperar-ho ràpid. Per això, ens exigirà estar molt atents i fer transicions molt ràpides, tant en defensa com en atac. Arribem amb menys descans que els nostres rivals, ells van jugar el divendres i nosaltres el diumenge, però això no significa que no eixirem a guanyar”.

Per al tècnic, els armers arriben en un bon moment, en plena ratxa ascendent i a més exigeixen prendre precaucions addicionals. “És lògic que el Eibar competisca. Arriba en una dinàmica positiva i guanyadora, una situació que també visquérem nosaltres l’any passat. És un equip molt organitzat, intens, exigeix molt i per això tindrem moltes complicacions per a poder traure alguna cosa. A més, Ipurua et fa estar més atent a uns aspectes que a uns altres. L’eixida de pilota és complicada, hi ha molt de rebuig, ells imprimeixen un alt ritme de joc i per tant la velocitat i la intensitat és molt alta”.

Sobre els possibles canvis en l’onze, el preparador del Submarí va explicar la necessitat d’anar donant descans a determinats jugadors, ja que el calendari és molt exigent: “Farem els mateixos canvis que venim fent. No anem a repetir l’onze davant el Rayo com tampoc el diumenge repetim el del dijous a Europa League. És fonamental repartir les càrregues i valorar que l’estat de cada futbolista siga el millor possible per a jugar”.

A més, Marcelino també va parlar de la trucada de la selecció argentina a Musacchio. L’asturià va assenyalar que és bé tant a nivell personal per al futbolista com per a l’equip i fins i tot a nivell de club. “Em vaig assabentar després de l’entrenament i no he pogut felicitar a Mateo fins avui, però m’alegre molt perquè és un gran jugador. Potser arriba una mica tard, crec que hauria d’haver anat abans i m’alegre per ell, perquè sé el feliç que li fa poder anar a jugar amb la seua selecció. És una motivació extra per a ell i una gran motivació per al club i per a tot l’equip, i això és sempre molt bo”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPmarcelino230914_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.