skip to content
La Marató València i el 10K es tenyeixen de groc
La Marató València i el 10K es tenyeixen de groc

VILLARREAL CF

Més de 130 corredors del Villarreal CF Runners van participar aquest diumenge a la capital del Túria

La Marató València i el 10K Trinidad Alfonso van viure la seua edició més ‘grogueta’. Més de 130 corredors del Villarreal CF Runners es van donar cita a València per viure una jornada inoblidable, participant en alguna de les dues proves que van tenir lloc aquest diumenge a la capital del Túria. Entre ells, va estar l’exfutbolista del Villarreal CF Marcos Senna, que va tornar a vestir-se de groc per completar la 10k.

En una jornada per al record, l’atleta etíop Leul Gebrsilase va parar el cronòmetre en 2.04.31, imposant un nou rècord que situa a la cita valenciana entre els 10 millors maratons del món i els més ràpids de l’any 2018.

Amb una participació groga que va duplicar la del passat 2017, el Villarreal CF Runners ha conclòs la seua segona temporada amb magnificència. A més de a la Marató València Trinidad Alfonso (2 de desembre) i al 10K Trinidad Alfonso EDP (2 de desembre), els runners del Submarí també han participat a la Mitja Marató Trinidad Alfonso, que es va celebrar el passat 28 d’octubre.

Compartir.