skip to content
La gran guia Navarro d’alimentació, a la venda
La gran guia Navarro d’alimentació, a la venda

HOYOYO

Els exemplars es poden adquirir des d’aquest dilluns a les tendes oficials del Villarreal CF

‘La gran guia Navarro d’alimentació per al futbolista’ ja està a la venda. El llibre, elaborat per La Fundació del Herbolari Navarro, patrocinador del Villarreal CF, es pot adquirir a les tendes oficials del club groc des d’aquest dilluns per un preu de 24.90 euros.

Aquest llibre és l’únic fins a la data al nostre país, que ofereix una col·lecció de receptes dissenyada a partir de la comprensió de les etapes, tipus de dies i moments que estructuren el any d’un futbolista. Facilita la millora de la nutrició i alimentació dels i les jugadors, que busquen millorar el seu rendiment esportiu, ja siguen professionals, s’estiguen preparant per ser-ho o siguen amateurs.

El nutricionista del Villarreal CF, Héctor Usó, ha marcat les pautes nutricionals que han permès a l’equip de la Fundació, format pel cuiner Lluís Penyafort, i els nutricionistes esportius Víctor Bustamante i Verónica Velasco, dissenyar les 93 receptes amb fotografies a tot color i amb 35 vídeo-receptes, que conté aquest llibre.

A més de que les pautes nutricionals de les receptes estan adaptades a l’etapa futbolística, i el tipus i moment del dia, altres criteris que han seguit per al disseny de les receptes són els següents:

  • Els ingredients són ecològics, per la seguretat que ofereixen al futbolista de no contenir restes d’altres substàncies químiques que arriben a interactuar amb el seu metabolisme.
  • En l’elecció d’ingredients, s’ha tingut en compte també l’estimulació hormonal que aquests ofereixen en ser ingerits i que influeixen en el metabolisme del futbolista.
  • Les receptes són senzilles i saboroses, molt desitjables per a joves esportistes de ple rendiment.
  • Tenen un caràcter internacional, globalment recognoscibles per tots, per adaptar al seu torn al caràcter internacional del futbolista, tant en relació al seu origen com al seu destí futbolístic.

L’objectiu d’aquest llibre és que els futbolistes se sentin realment identificats i motivats per conscienciar de la importància de la seua alimentació, i que puguen convertir-la en l’entrenament silenciós que els permeta exhibir tot el seu potencial esportiu.

Compartir.