skip to content
La gran festa del derbi
La gran festa del derbi

El Villarreal CF col·locarà 20.000 banderoles en els seients en una partit replet d’activitats

El Villarreal CF vestirà les graderies de l’Estadio de la Cerámica amb 20.000 banderes grogues per a abrigallar als nostres en els prolegòmens del partit i durant el derbi contra el Valencia CF, corresponent a la jornada 29 de LALIGA EA Sports que se celebrarà este diumenge (16.15h).

A més d’esta animada activació, la prèvia i el descans del partit enfront del conjunt che acolliran les següents activitats:

En la prèvia

  • Final del Groc Talent (14.30h): començaran les actuacions dels grups Diversos Sevas, Pascual Riera i Rebelodic. El guanyador actuarà en el SanSan Festival 24. Conformaran el jurat Chema Fernández, director de festivals de Sonde3, Miriam Caravaca, regidora de Festes de Vila-real, Marcos Senna, ambaixador del Villarreal CF i Paloma Masó, responsable del programa Endavant.
  • Jocs i activitats en la Fan Zone (14.15h): Els més xicotets podran gaudir de la gran varietat de les activitats lúdiques que oferix el Submarí en la prèvia:tallers, chutómetro, pintacaras, playzone…
  • Torneo 3×3 Groguet (14.15h): Edició especial per a l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF. Els guanyadors es faran la fotografia amb l’11 inicial.
  • L’ofertón del partit:  La dessuadora d’entrenament és l’oferta del partit davant el Valencia CF. Els seguidors poden comprar el diumenge esta peça per tan sols 39,90€.
  • Vila-real Bàsquet Club serà el club d’Endavant Esports protagonista en la Fan Zone durant la prèvia del partit enfront del Valencia CF.

En el descans

  • Homenatge a l’Infantil pel seu títol en LALIGA FUTURES: L’Infantil A del Villarreal saltarà al terreny de joc per a rebre una ovació de l’afició i fer-se una foto commemorativa sobre el terreny de joc al costat del president del club, Fernando Roig.
  • Sorteig de cinc entrades dobles del SanSan Festival: El Villarreal projectarà en els videomarcadores codis QR perquè els seguidors es registren i puguen participar en este sorteig completament gratuït.
Compartir.