La Fira del Corredor, un èxit en groc
La Fira del Corredor, un èxit en groc

VILLARREAL CF

Els aficionats van gaudir amb la presència dels jugadors Álvaro i Roberto Soriano

El Villarreal CF està present aquest cap de setmana a la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. El club groc ha instal·lat un espai de jocs dins el propi pàrquing ADIF, que aquesta vesprada ha comptat amb la presència de dos jugadors del primer equip del Villarreal CF: Álvaro i Roberto Soriano. Els seguidors han pogut fer-se amb els autògrafs dels futbolistes i fotografiar-se amb ells en una jornada inoblidable.

En aquest espai, que estarà obert fins aquest dissabte, es pot gaudir d’un espectacular mini camp de futbol per als aficionats de totes les edats. De fet, Álvaro i Soriano s’han atrevit a disputar un partit al costat d’uns xicotets futbolistes. L’afició del Submarí també pot compartir moments amb la mascota del club, Groguet.

L’estrena de l’equip ‘Villarreal CF Runners’ es durà a terme aquest diumenge a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Els abonats que s’havien apuntat a la cursa es poden acostar a l’estand oficial del Villarreal CF per recollir les seues samarretes commemoratives i els seus respectius dorsals. Un lloc únic.

Compartir.