La fidelitat té premi davant l’Sparta de Praga
La fidelitat té premi davant l’Sparta de Praga

ACF FOTOGRAFÍA

Els abonats ja poden saber si hauran de pagar suplement o no enfront de l’equip txec en El Madrigal

La fidelitat al Villarreal CF segueix tenint premi. El club ha decidit que els abonats que hagen assistit a tots els partits d’aquesta temporada en El Madrigal, o tan sol hagen faltat a un màxim de tres duels, podran assistir gratuïtament al xoc d’anada dels quarts de final de la UEFA Europa League contra l’AC Sparta de Praga que tindrà lloc el dijous 7d’abril (21.05 hores).

Els abonats que complisquen els requisits podran accedir a l’estadi amb el seu actual carnet d’abonat de la temporada 2015/2016, mentre que els que no ho facen hauran d’adquirir una entrada, ja que el seu abonament quedarà desactivat per a aquesta trobada de la UEFA Europa League davant l’equip txec.

Els abonats que hagen faltat a més de tres partits podran adquirir les seues entrades a preus reduïts mitjançant el pagament d’un xicotet suplement (20 euros en Tribuna, 15 euros en Preferència i 10 euros en Fons Nord i Fons Sud). Els abonats podran comprar les seues entrades en la tenda oficial de la Plaça Major de Vila-real (a partir del dilluns) i en les taquilles de l’estadi hora i mitja abans de cada partit que es dispute en El Madrigal (des del diumenge 20 de març inclòs). 

Per a conèixer si compleixen els requisits, els abonats podran consultar-ho a través del telèfon d’atenció a l’abonat (964 524 000), en la tenda oficial o bé mitjançant un senzill formulari (QUE FIGURA AL PEU D’AQUESTA NOTÍCIA) en la web del Villarreal CF en el qual introduint simplement el seu nombre d’abonat podran saber si tenen dret a l’entrada gratuïta davant el AC Sparta de Praga.

Com ja es va indicar en l’inici de la temporada 2015/2016, l’abonament inclou tots els partits de Lliga, de la fase de grups de l’Europa League, fins als vuitens de final de la Copa del Rei i totes els partits que disputen el Villarreal B i el Villarreal C en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

No obstant això, els abonats de les zones Tribuna Central Alta i Baixa no hauran de comprovar els requisits, ja que la seua passada sí inclou totes les trobades disputades en l’estadi groc.

Preus per a abonats que hagin de pagar suplement

Els preus dels suplements per als abonats que hagin de pagar en el partit davant el conjunt txec són els següents:

  • Tribuna: 20 euros
  • Preferència: 15 euros
  • Fons Nord i Fons Sud: 10 euros

Preus per a aficionats no abonats

Per la seua banda, els preus per al públic en general en el partit davant el conjunt alemany són els següents:

  • Tribuna: 110 euros
  • Preferència: 70 euros
  • Fons Nord i Fons Sud: 60 euros

Punts de venda

Els abonats poden comprar les seves entrades en els següents punts de venda:

  • Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real.
  • Taquilles de l’estadi hora i mitja abans de cada partit que es dispute a El Madrigal.

Comprova si la teua fidelitat té premi en l’Europa League

abonos leyenda

 

 

 

 

Introduzca su número de abonado

{source} {/source}

Compartir.