skip to content
La Festa de l’Afició torna a l’Estadio de la Cerámica
La Festa de l’Afició torna a l’Estadio de la Cerámica

El feu groguet albergarà el dissabte 15 de juny esta celebració d’accés lliure i gratuït per a tots els seguidors

La Festa de l’Afició torna a l’Estadio de la Cerámica. Este esdeveniment popular, d’accés lliure i gratuït, celebrarà la seua segona edició el dissabte 15 de juny, després del gran èxit viscut la passada campanya, en la qual va ser una de les activitats estrela del Centenari Groguet.

Esta gran festa, impulsada pel Villarreal CF en col·laboració amb la Penya Celtic Submarí, obrirà les seues portes a les 17.30 hores, i comptarà amb música en directe, inflables, jocs, així com barres de menjar i beguda. A més, l’esdeveniment tindrà caràcter solidari i la recaptació anirà destinada en benefici d’ASPANION (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana). El curs passat es va generar una quantitat total de 28.432€, que el club va donar de manera íntegra a esta associació amb la qual col·labora a través d’Endavant Solidaritat.

De la mateixa manera i per a l’ocasió, el club obrirà les portes dels racons més exclusius de l’Estadio de la Cerámica perquè els aficionats puguen conéixer alguns espais més emblemàtics del camp groguet, com el vestuari local, el Vip o accedir al Club 1923, l’espai-mirador que corona el Fons Sud.

La Cursa Solidària Celtic Submarí, una carrera amb eixida i meta en el cor de La Ceràmica

Igual que l’any passat, la XI Cursa Solidària Celtic Submarí Memorial José Manuel Llaneza serà un dels grans al·licients d’esta jornada festiva sobre el verd de l’Estadio de la Ceràmica.

Per segona campanya consecutiva, el certamen comptarà arrancarà des de la pròpia gespa de l’Estadio de la Cerámica, on també esperarà la línia de meta després d’un bonic recorregut de 6 quilòmetres pels carrers de Vila-real. La present edició del certamen comptarà amb dos proves: la marxa individual, amb eixida a les 19.00h, i la carrera per parelles, que donarà principi a partir de les 20.00h.

Els aficionats que vulguen participar en el certamen podran apuntar-se des de hui divendres fins al divendres 7 de juny en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ DE LA CARRERA.

Música en directe: Crancs i Els Indis amenitzaran la vetlada

Als jocs i inflables instal·lats a peu de camp perquè la diversió estiga servida entre els més xicotets, se sumaran els concerts en directe. El Villarreal CF instal·larà un escenari perquè actuen els grups locals Crancs i Els Indis, a partir de les 21.15 hores, i ambienten amb el seu repertori una festa en la qual hi haurà barres, on es podrà comprar tant menjar com beguda, i la recaptació de la qual anirà destinada en benefici d’ASPANION.

Compartir.