skip to content
“La Copa és il·lusionant, però no admet marge d’error”
“La Copa és il·lusionant, però no admet marge d’error”

Raúl Albiol ha subratllat la importància de mantindre la concentració i igualar la motivació del rival en l’eliminatòria copera davant el CD Tenerife

El defensa del Villarreal, Raúl Albiol, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat de l’equip groc, que aquest diumenge visita l’Heliodoro Rodríguez López per a enfrontar-se al CD Tenerife en la ronda de setzens de final de la Copa del Rey (diumenge, 18.00h, horari peninsular).

El partit davant el CD Tenerife

“Ho afrontem com un partit sense marge d’error. Només ens val guanyar per a continuar vius en la competició. No pots permetre’t errors ni fallades de concentració. La intensitat juga un paper clau i aqueix és el camí. Han caigut equips molt importants i continuarà havent-hi sorpreses. Igualar la motivació i la intensitat del rival és una de les grans claus”.

Una Copa del Rei il·lusionant

“Aquest format de Copa del Rey és molt bonic i dona peu a la igualtat. dona opcions a equips que no són favorits. Fa la competició més atractiva i interessant”.

Arribar lluny en totes les competicions

“Tenim una plantilla àmplia amb bons jugadors. Tots estem preparats per al que ve. Necessitem de tots els futbolistes com fins ara. Volem arribar lluny en totes les competicions. Ara com ara, ho estem aconseguint. En Copa del Rei, cada partit és una prova definitiva i no es pot fallar”.

Mantindre la regularitat per a somiar en gran

“L’afició està il·lusionada amb l’equip i això és una cosa positiva. Per a això treballem. Ens encantaria jugar la Champions League la temporada que ve. Sabem que no serà fàcil. Hi ha grans equips amb el mateix objectiu. Ens centrem en nosaltres mateixos a estar bé cada setmana i intentar guanyar sempre el pròxim partit per a buscar mantindre’ns a dalt. Queden molts punts en joc i hem de mantindre la regularitat”.

La segona joventut de Raúl Albiol

“Em trobe molt a gust en aquest club. La motivació per jugar al futbol i gaudir de cada moment que puga viure fins al final de la meua carrera. He demostrat que la meua volta a Espanya era per a continuar competint i mostrant el millor de mi després d’una gran experiència en el futbol italià vestint la samarreta del Nápoles”.

Compartir.