“La Copa ens ajudarà a seguir creixent”
“La Copa ens ajudarà a seguir creixent”

HOYOYO

Luis García assegura que el Submarí somia amb signar una gran actuació a la Copa del Rei

El tècnic del Villarreal, Luis García, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del partit d’anada de vuitens de final de la Copa del Rei davant el RCD Espanyol. “Portem quatre partits oficials sense perdre i volem seguir en la mateixa línia. Prenem la Copa del Rei com una competició on seguir competint i creixent com a conjunt. Intentarem ser els mateixos, però amb matisos diferents perquè cada rival és diferent. Tractarem de competir, obtenir el millor resultat possible i passar de ronda, però sense perdre de vista la situació en LaLiga”, explica el tècnic groc.

El preparador madrileny ha afegit que hi haurà diverses cares noves a l’onze groc, pel que fa al de l’últim partit de la lliga: “Anem a rotar. No hi ha temps de preparar partits i hem arribat en el moment més complicat pel que fa al calendari. Cal fer canvis. La gent que menys juga assíduament, tindrà la seua oportunitat. Anirem a per la victòria, ¿qui ens diu que passem i fem una Copa del Rei bonica?”.

Finalment, Luis García ha advertit del potencial del conjunt blanc i blau: “Ells estan més descansats, van jugar divendres. En LaLiga, ens van fer patir molt, va ser dur per al Villarreal. Després han tingut una dinàmica molt dolenta, tot i que han tornat a guanyar i han tret el cap. És un equip amb gent molt ràpida al front d’atac. Hem d’estar tots junts i atents a les ajudes perquè ens sorprenguen a l’esquena”.

Compartir.