“La Copa del Rei és una competició il·lusionant”
“La Copa del Rei és una competició il·lusionant”

HOYOYO

Javi Calleja aposta per donar el màxim davant d’una UD Almeria “valenta” i “intensa”

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del xoc coper davant la UD Almeria. “Ara comencem una nova competició totalment diferent. Ens il·lusiona i volem començar-la amb bon peu i arribar el més lluny possible”, explica.

Per la seua banda, el preparador groc ha indicat que espera un rival “valent” i “intens”. “Serà un partit complicat. És un equip valenta que tractarà de posar-nos en problemes amb el suport de la seua gent. És un combinat intens i que s’associa bé. Hi tenen molt a guanyar i poc a perdre”, ressalta.

Així mateix, Calleja ha manifestat sentir-se “tremendament motivat” davant el desafiament de remuntar el vol i millorar la dinàmica de resultats: “Estic dolgut i amb ganes de sortir d’aquesta situació. Estic molt motivat i només penso a revertir la dinàmica. Som un equip amb molta capacitat. Podem sortir d’aquesta situació lluitant partit a partit i exhibint major fortalesa mental”.

Per veure les declaracions de Javi Calleja en sala de premsa només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.