La Copa Davis brilla de groc
La Copa Davis brilla de groc

HOYOYO

Álvaro i Costa han donat suport al combinat espanyol de cara a l’eliminatòria que se celebra a València

Els futbolistes del Villarreal CF Álvaro González i Jaume Costa han viscut un especial i càlid encontre amb els jugadors de la Selecció Espanyola de Tennis Roberto Bautista i David Ferrer, en una iniciativa promoguda per LaLiga, a través del seu programa LaLiga4Sport de suport a l’esport espanyol. Els jugadors grocs han aprofitat l’ocasió per donar-los la benvinguda a la nostra comunitat i desitjar sort de cara a l’eliminatòria de quarts de final que es disputarà davant Alemanya aquesta setmana, del 6 al 8 d’abril, a la Plaça de Bous de València.

El ‘3’ i el ’11 ‘groc han compartit divertits moments amb els dos tennistes valencians. Enfrontant-se entre si fins i tot a un xicotet, però intens partit de futbol-tennis a l’escenari d’aquesta cita internacional. Com a record, els futbolistes de Javi Calleja els han lliurat a Bautista i Ferrer una samarreta del Villarreal CF commemorativa d’aquest important esdeveniment esportiu que acull la nostra comunitat autònoma.

Cal destacar l’important vincle existent entre el club groc i Roberto Bautista. El tennista provincial, que ostenta el lloc número 17 del rànquing ATP, és un dels grans estendards de la iniciativa d’Endavant Esports, amb la qual l’entitat groga canalitza el seu suport a l’esport de la província de Castelló. A més, durant la seua infància, el castellonenc va jugar en les categories inferiors del Villarreal CF.

La Comunitat Valenciana acull el millor tennis durant tres dies

València albergarà l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis entre la Selecció Espanyola i el combinat alemany durant els propers dies 6, 7 i 8 d’abril. L’encreuament es tracta del 17è partit entre els dos conjunts, el primer des 2014. L’eliminatòria es preveu una important oportunitat per al quadre espanyol, que aspira a progressar a les semifinals del torneig, cota que no arriben des del 2012, any en el que van signar el subcampionat.

Els horaris dels partits són els següents:

Divendres, 6 de abril de 2018

  • 11.30 hores Primer partit individual
  • Seguit de Segon partit individual

Dissabte, 7 de abril de 2018

  • 14.00 hores Partit de dobles

Diumenge, 8 de abril de 2018

  • 11.00 hores Tercer partit individual

Per obtenir més informació sobre els encontres que disputarà la Selecció Espanyola en terres valencianes només cal clicar a:  https://www.daviscup.com/es/

Compartir.