La consagració d’Álex Baena

El migcampista d’Almeria aconseguix la suma un centenar de partits com groguet en un dolç moment

Álex Baena és un dels futbolistes més talentosos de LALIGA EA Sports. El migcampista d’Almeria domina la faceta d’assistents del campionat de lliga. Ha donat un total de set passes de gol, igual que Savinho (Girona) i Kroos (R. Madrid). No obstant això, el jugador groguet té la millor mitjana d’assistències per partit (0.33) de la competició.

Després d’irrompre amb força la passada campanya en el primer equip del Villarreal CF, el migcampista de Roquetas de Mar està gaudint d’una temporada de consagració. El ‘16’ groc ha sigut un futbolista clau a les ordes dels tres entrenadors que han dirigit al Submarí esta temporada.

Fins a la data, ha participat en un total de 29 partits com groguet, partint com a titular en 24 d’ells. Les 10 assistències i 4 gols que ha materialitzat esta temporada fins i tot li han obert les portes de la Selecció Espanyola, amb la qual va firmar el seu debut durant el mes de setembre en un partit contra Xipre (0-6) en el qual fins i tot va veure porteria un minut després d’ingressar al rectangle de joc.

Álex Baena ja és centenari

El ‘16’ groc ja suma un centenar de partits defenent la samarreta del Villarreal. Ha jugat un total de 63 partits de lliga, 15 d’UEFA Europa League, 13 de Copa del Rey i 9 de Conference League.

D’esta manera, Álex Baena se suma al selecte grup de futbolistes de l’actual plantilla que han superat la barrera dels 100 partits entre els quals es troben Manu Trigueros (473), Gerard Moreno (267), Pepe Reina (188), Alfonso Pedraza (183), Raúl Albiol (177), Dani Parejo (175), Étienne Capoue (135), Yeremy Pi (133), Juan Foyth (116) i Alberto Moreno (113).