skip to content
“La clau amb l’Apollon és estar atents”
“La clau amb l’Apollon és estar atents”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino creu que el Villarreal haurà de mantenir la concentració davant l’elevat percentatge d’encert dels xipriotes

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar que l’equip haurà de mantenir la concentració i ser molt cautelós demà dijous enfront del Apollon Limassol de Xipre, segon rival dels grocs en la fase de grups de l’Europa League (El Madrigal, 21.05 hores). L’asturià va destacar l’alta efectivitat dels xipriotes, que aprofiten les seues oportunitats al màxim. “Creiem que serà un partit en el qual esperem dominar la major part del partit, pel que hem de tenir clara nostra idea d’atac, i sobretot hem d’estar atents en el treball defensiu i en les vigilàncies perquè no ens sorprenguen. Són un equip que amb poques ocasions fica molts gols. A Europa té un percentatge exagerat –set gols en tres partits- i per açò hem d’estar concentrats. Són molt perillosos i açò ens va a exigir molta atenció. Venim d’encaixar quatre gols en dos partits i tots ells en la primera part. Volem i hem d’estar més atents i intentar atallar-ho per a no encaixar en el nostre camp”.

El preparador groc va reconèixer que en la plantilla hi ha molta il·lusió per competir en un torneig continental, un gran premi al bon treball de la passada temporada i en el qual solament un triomf deixaria satisfet al grup. “Em fa il·lusió jugar a Europa, ens emociona a tots i per això tenim ganes de poder fer bé les coses. És una competició molt bonica, molt atractiva i tinc i tenim molta il·lusió de fer bé les coses. No guanyar seria anar contracorrent, volem guanyar per moltes coses i per ser el primer partit de la competició a casa i per encarrilar el grup. Necessitem guanyar, l’equip estava fent grans coses a casa i no va poder guanyar al Real Madrid, ens vindria bé guanyar a casa i confirmar el bon joc”.

Així mateix, Marcelino va fer una crida als seguidors del Submarí perquè acudisquen a animar a l’equip en un moment tan especial. “El públic del Villarreal fa poc va viure la Lliga de Campions contra Bayern, Nàpols, o City i pot ser que el Apollon els puga sonar a poc. Però espere que no siga així i que la gent venja i valore el que és Europa. Ens agradaria un camp ple i un ambient favorable, és positiu, ajuda i és molt important per a un equip jove, tenir eixe suport des de la graderia”.

Quant a les baixes, sobretot en defensa, el tècnic creu que formen part del futbol i és fonamental acceptar-les tal com vénen, ja que no es poden convertir en una excusa. “Les lesions són circumstàncies que succeeixen i has d’afrontar-les com a tal. Confiem en la plantilla i, sempre que no es lesionen dues en la mateixa posició, és més fàcil. Perdem a Musacchio, però recuperem a Dorado, potser una mica just, però ho recuperem i podrem comptar amb ell. En el tema del lateral esquerre, ja sabíem i sabem que tenim problemes per les lesions de Jaume Costa i Jokic, però ho anem solucionant. No pense que siga una excusa els problemes en aqueixa parcel·la, com perquè no puguem traure avant els partits”.

Víctor Ruiz: “Si estan a Europa, serà per alguna cosa”

Per la seua banda, Víctor Ruiz, que va comparèixer en roda de premsa al costat del preparador asturià, va explicar que no cal subestimar al Apollon, un equip que ha sobrades mostres de la seua perillositat. “Crec que s’ha vist que és un equip perillós, amb pegada, i que sap competir. Si està a Europa serà per alguna cosa i ja vam veure que contra el Lokomotiv i contra el Zürich van saber fer un bon partit. Hem d’anar amb compte i estar molt atents en tots moment”.

Compartir.