skip to content
La Ceràmica, parada de l’Encuentro Conectando Forums
La Ceràmica, parada de l’Encuentro Conectando Forums

El feu groguet ha acollit una jornada d’aquest espai de networking per a famílies empresaries

L’Estadi de la Ceràmica ha sigut una de les parades de la quarta edició de l’Encuentro Conectando Forums, mitjançant el qual el Fòrum de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) ha reunit a més de 100 membres de famílies empresàries de tota Espanya.

La trobada, que ha començat este matí en les instal·lacions de Porcelanosa i la següent parada ha sigut l’Estadi de la Ceràmica, on la família Roig Negueroles ha exercit com a amfitriona. El col·loqui amb Fernando Roig, president del Villarreal CF Pamesa Grup Empresarial, Elena Roig, directora de comunicació de Pamesa Grup Empresarial, i Fernando Roig Negueroles, conseller delegat de l’entitat groga, ha girat entorn de l’arrelament de la família empresària amb la seua terra.

En aquesta conferència dels tres membres de la família Roig, ha pres importància el projecte Endavant, amb el qual el Villarreal pretén retornar a la societat el valor econòmic i social que mereix mitjançant el mecenatge i a través de les seues diferents branques.

Conectando Forumsés un espai de formació i networking en el qual els joves pertanyents a famílies empresàries conviuen durant dos dies i comparteixen inquietuds i valors entorn de l’empresa familiar. En esta trobada han pogut aprendre dels membres d’altres fòrums d’empresa familiar d’Espanya, obtindre claus sobre internacionalització i creixement empresarial, així com conéixer les històries de diversos empresaris i l’arrelament per la seua terra.

Compartir.