La celebració del Juvenil A, a Cantera Grogueta
La celebració del Juvenil A, a Cantera Grogueta
VILLARREAL CF

El programa de televisió del futbol base groc s’emet aquesta vesprada a TVCS (19.00 hores)

El programa Cantera Grogueta repassarà aquesta vesprada tota l’actualitat del futbol base del Submarí en un espai que començarà a les 19.00 hores a Televisión de Castellón Mediterráneo. Com a convidat estrella al programa estarà el capità del Juvenil A, Fran Álvarez, que analitzarà tots els detalls de l’actualitat de la Cantera Grogueta i també explicarà la seua història personal. Precisament el Juvenil A serà el focus d’atenció del programa d’aquesta setmana, ja que els espectadors podran veure els detalls de la celebració del títol de Lliga aconseguit el passat cap de setmana.

El programa d’aquesta setmana oferirà els resums dels principals equips de la Cantera Grogueta. Per si fos poc, els espectadors també podran veure un reportatge dedicat a la xerrada que van rebre els Femenins A i B del club sobre el càncer de pell i un altre en què la iniciativa Endavant Província va fer que Senna es desplacés fins Cinctorres per compartir moments únics amb els joves talents de Els Ports. Aquesta comarca serà protagonista el proper dissabte a l’Estadi de la Ceràmica en el partit davant la SD Eibar.

Finalment, cal destacar que el pròxim ‘Partit de la Cantera Grogueta’ serà el duel entre el Villarreal B i el CD Ebro que es disputarà aquest dissabte a partir de les 18.00 hores al Mini Estadi (en directe per Televisión de Castellón Mediterráneo i Villarreal CF Live).

Compartir.