skip to content
La APV dona la benvinguda als fitxatges del Femení
La APV dona la benvinguda als fitxatges del Femení

Els aficionats han xarrat amigablement amb les cares noves de l’equip de Sara Monforte

No va poder ser de manera presencial per la pandèmia, però l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF va voler donar la benvinguda als fitxatges del Femení per videoconferència. L’acte es va realitzar aquesta vesprada i va comptar amb la presència de les cares noves de l’equip de Sara Monforte, de fins a huit penyistes i també de Teika, patrocinador oficial.

L’acte va arrancar amb un afectuós vídeo realitzat pels propis membres de la APV, per a posteriorment convertir-se en una amigable xarrada entre tots els participants. Com a colofó final es va realitzar un sorteig amb les samarretes signades de les deu noves jugadores.

Les jugadores que van participar en aquest acte de benvinguda van ser les següents: Olivia Oprea, María Cienfuegos, Paula Arce, Kareylen Capdevilla, Rubí Soto, Jenifer Giménez, Mariela Coronel, Elena de Toro, Sara Martínez i Carmen Carbonell.

Per part seua, aquestes són les penyes que van gaudir de l’esdeveniment en directe: Javi Pérez (Agrupació de Penyes), Enrique Pérez (Penya Pardals Grocs), Jacinto Castella (Peña Kassel d’Alemanya), Susana Herreros (Submarí Groc Vila-real), Óscar Royo (Llagostí Groc Vinaròs), Jorge Romero (Tribuna Groga), Diego Sánchez (Penya l’Os Groc de Madrid) i José Ángel Arnau (Penya Villarreal CF Vinaròs).

A més, cal destacar que la directora de comunicació de Teika, Puri Naya, també va voler participar en una jornada molt distesa.

Per a veure l’acte complet tan sols cal ‘clicar’ en el play situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.