skip to content
La Aldea y La Era del Pez amenitzen la prèvia en la Fan Zone
La Aldea y La Era del Pez amenitzen la prèvia en la Fan Zone
||||

Les bandes de música vila-realenques han actuat en la plaça adjacent de l’Estadi de la Ceràmica abans del partit davant el Rayo Vallecano

Els aficionats han gaudit del talent de La Aldea i La Era del Pez que han actuat durant la prèvia de l’encontre davant el Rayo Vallecano en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica.

Els concerts formen part de Groc Talent, el concurs musical del Villarreal CF impulsat a través de la iniciativa Endavant Cultura i en col·laboració amb el SanSan Festival.

Groc Talent impulsa a dues bandes de Vila-real

La Era del Pez és un grup de música pop-rock, originari de Vila-real (Castelló), que va començar la seua marxa en els escenaris l’any 2015. Està format per R3DBEARD (veu i baix), Miguel (Bateria), Pedro (teclat) i Ismael (guitarra i cors). El seu perfil en Instagram és @laeradelpez.

La Aldea és un grup de rock format per dos joves vila-realenques. Fundat al gener d’aquest any 2021, aquesta jove banda provincial aspira a compondre cançons que expressen força, lluita i amor per la música. El seu perfil en Instagram és @laaldearock.

Valora les actuacions de La Era del Pez y La Aldea!

Després d’haver gaudit dels concerts, els seguidors del Submarí podran valorar les actuacions dels grups vila-realenques (de l’1 al 5), a partir d’aquest dilluns, a les 12.00 hores a través de la web oficial: GROC TALENT

Compartir.