L’afició es bolca amb la campanya de donació de sang
L’afició es bolca amb la campanya de donació de sang

Els aficionats groguets han tornat a demostrar la seua solidaritat en una nova Jornada de Donació de Sang

Els seguidors grocs s’han sumat una vegada més a la campanya de donació de sang impulsada per l’entitat groga i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) que ha tingut lloc en l’Estadi de la Ceràmica.

La llegenda groga i ambaixador del club, Marcos Senna, no ha faltat a la seua cita i, una vegada més, ha participat en la causa. També han sigut presents el cap de servei d’Hemodonació del CTCV, Roberto Roig i Virgina Callao, responsable del Centre de Tranfusión de Castelló. A més, el club ha obsequiat a cada donant amb una entrada doble per a l’emocionant partit entre el Villarreal B i el Levante UD, que es disputarà dissabte que ve 20 de maig, a partir de les 18.30 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i el Villarreal CF col·laboren des de la temporada 2001/02 a través d’aquesta iniciativa que s’emmarca en el projecte Endavant Solidaritat. Després de més de 20 anys de cooperació entre totes dues institucions, s’han registrat més de 9000 donacions en l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.