L’orgull d’estar entre els millors
L’orgull d’estar entre els millors
||||||

Unai Emery es mostra tremendament satisfet després d’accedir als huitens de la Lliga de Campions

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer davant els mitjans de comunicació després de la importantíssima victòria a Bèrgam davant l’Atalanta (2-3). Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic d’Hondarribia:

A huitens!

“És la tercera vegada que el Villarreal accedeix als huitens de la Lliga de Campions i crec que és un orgull a nivell professional i pel que representem. Veure a Fernando Roig pare i fill i a Llaneza amb tanta alegria demostra la satisfacció després de l’espera. Ens hem trobat a un equip amb regularitat a Europa i que ja es tracta amb els millors i per a nosaltres era un repte veure fins a on podríem arribar. Estem trobant regularitat i credibilitat en aquesta competició que hem de fer extensibles a LaLiga”.

El pla de partit

“Havíem de tindre un equip molt ordenat i eixir de duels per a trobar espais per a córrer i guanyar. Amb tot això, saber patir i estar sempre dempeus després de colps que poguérem patir. Hui hem sabut mantindre’ns després dels seus dos gols. És veritat que han tingut el tercer perquè juguen a això i ho havíem parlat”.

Possibles rivals

“Ara, qualsevol rival és difícil. Hem de gaudir i alhora competir. El bonic és ser ací, entre els millors, amb el futur campió de la Champions. Hem competit bé contra el Manchester United i l’Atalanta, equip que té molt métiro haver-ho deixat arrere”.

Gerard

“La presència d’alguns jugadors ens donen seguretat i pòsit a la resta i aporten coses diferents com la capacitat de Gerard per a vindre a rebre en curt o de Danjuma en llarg. És veritat que quan Gerard no ha estat ens ha costat trobar unes certes coses. Hui ha fet un partit bo i a nivell col·lectiu tot l’equip ha estat molt bé”.

Compartir.