L’intractable Mini B signa una arrencada de somni
L’intractable Mini B signa una arrencada de somni
||||

El conjunt de la #CanteraGrogueta lidera la seua lliga i compta tots els seus partits per victòries

Un inici immaculat. El Mini B està sent una de les grans sensacions de la temporada en la #CanteraGrogueta. El joveníssim conjunt groc ha vençut els seus deu primers partits de lliga, sent líder absolut de la seua categoria amb impressionants registres anotadors: 118 gols a favor i tan sols quatre en contra.

Malgrat els excel·lents resultats aconseguits per l’equip groc, el conjunt dirigit per Bea Prades, Sergi Campos i Vicky Yarnold prioritza altres qüestions. “Tenim un equip amb molta qualitat. Els jugadors competeixen molt bé davant tots els rivals i cada cap de setmana intentem fer-ho tan bé com siga possible. Anem líders i els xics estan molt contents, però realment no és el que ens preocupa. Ací l’important és que es divertisquen fent esport i que aprenguen a jugar a futbol sota la metodologia del Villarreal CF, que és molt positiva per al desenvolupament esportiu i personal”, raona Bea Prada de Conflent, que a més de ser entrenadora en categories inferiors és futbolista del Femení A del club groc.

En el pla personal, els xicotets jugadors del Mini B és un equip totalment unit i amb un gran afany per aprendre: “Són molt divertits. Tenim un gran grup. Són molt bons companys i vénen amb moltes ganes d’aprendre. Són molt alegres i divertits i ens ho transmeten. Malgrat que vénen a passar-li-ho bé, també són xics als quals els agrada competir”.

La juventut de les perles ‘groguetes’ no suposa un impediment en el seu procés d’aprenentatge, sinó més aviat al contrari: “Són vertaderes esponges. Absorbeixen els conceptes que els transmetem molt ràpid, tant les explicacions com les correccions que els plantegem des del cos tècnic”.

Finalment, l’entrenadora ‘grogueta’, valora positivament la seua primera experiència com a preparadora en l’acadèmia groga: “Està sent una experiència molt enriquidora. Estic ensenyant als xics tot el que sé, però també aprenem molt”.

El Mini B, dirigit per Bea Prades, Sergi Campos i Vicky Yarnold està compost pels següents jugadors: Alejandro Gómez, Andrés Felipe González, Carlos García, Carlos Font de Mora, Eder Murria, Neizan Bernárdez, Nico Segarra, Pablo Rives, Pepe Porcar, Rubén López i Tudor Stefan.

 

 

Compartir.