L’hora de Sansone
L’hora de Sansone

HOYOYO

L’italià, tot i les lesions, ostenta una mitjana golejadora d’un tant cada 90 minuts en Laliga

Puntualitat alemanya i talent italià. Nicola Sansone està de tornada per ajudar l’equip “amb gols i assistències”. Tot i les lesions que l’han tingut fora dels terrenys de joc durant tres mesos, el davanter italo-germànic ha aprofitat al màxim la participació que ha tingut al llarg de la temporada. No en va, el ’18’ groc, que ha anotat quatre gols en Laliga, signa l’excel·lent xifra anotadora d’una diana cada 90 minuts.

Oblidat seu pas per la infermeria, l’ariet groc està treballant per assolir una òptima forma física, amb el propòsit de tornar a exhibir la seua millor versió. “La lesió ja és aigua passada. Ara miro cap endavant. Estic agafant ritme i millorant físicament per poder ajudar l’equip”, reconeix.

El compromís i el lliurament són dues de les virtuts de l’hàbil davanter transalpí: “El meu objectiu a final de temporada és ajudar l’equip, amb treball, gols i assistències. Per això, sempre intento donar el màxim sobre la gespa, sigui com a titular o com a revulsiu”.

Amb la ment posada en el partit contra el Màlaga (diumenge, 18.30 hores), Sansone ressalta la dificultat d’obtenir els tres punts a La Rosaleda: “No arriben en una bona situació, cosa que els converteix en un equip molt complicat. No podem relaxar-nos. Si volem els tres punts, hem de lluitar i competir el partit fins al final”.

Per veure les declaracions de Nicola Sansone en roda de premsa, només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just sota de la fotografia principal.

Compartir.