skip to content
“L’equip se sent fort i amb ganes”
“L’equip se sent fort i amb ganes”
ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca la il·lusió amb la qual el Villarreal s’enfrontarà al Málaga (demà, 22.00h, La Rosaleda)

 

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar la confiança i les ganes que ha acumulat el seu equip després de la victòria enfront del Levante, un ímpetu que els grocs necessitaran demà dilluns en el partit que els enfrontarà al Málaga (22.00 hores, Estadi La Rosaleda). “Després de guanyar tot es veu millor, necessitàvem guanyar a casa i amb això les coses es veuen molt millor. Hem acumulat una bona ratxa, però a casa necessitàvem guanyar i ho vam fer. Crec que aquesta segona volta mereixíem més punts, però els petits detalls ens ho han impedit. Després d’aquesta última victòria l’equip està fort i se sent prop de l’objectiu d’arribar a Europa. Ara necessitem tota la força possible tant per al final de Lliga com per al partit contra el Málaga, que serà un rival molt complicat”.

Per al tècnic groc, la solidesa defensiva és fonamental no solament en el seu equip, sinó en el futbol modern: “El millorar en defensa és clau, però no solament amb nosaltres. Als grans equips, si no tenen bon nivell defensiu, els costa guanyar. Ho hem vist amb Madrid i Barcelona, per la qual cosa nosaltres també patim quan no estem forts arrere. A més si no tens jugadors de 20 milions en l’atac, encara és més complicat”.

El preparador groc també va parlar del rival, un equip que ha millorat en aquest segon tram del campionat i que posarà moltes dificultats. “El Málaga és un equip que en la primera volta va tenir molts problemes de lesions, en la segona volta ha fet fitxatges a dalt i ha millorat molt. Per a ells, Roque Santa Creu és clau i amb el fet que estiga o no estiga, canvia la cosa, Són un equip perillós, amb qualitat a dalt i que no ens van a posar les coses gens fàcils”.

Per a Marcelino, les baixes que ha patit l’equip en aquest segon tram del campionat han suposat una gran dificultat, però la plantilla ha sabut sobreposar-se amb l’ajuda dels futbolistes més joves. “Els problemes que ha tingut l’equip i les baixes no em preocupen. És una cosa que devem que analitzar quan acabe la temporada. Ací hi ha certs jugadors que no tenen substitut i quan estan fóra un temps la seua absència es deixa notar. La segona volta no vam tenir lesions i la segona vam tenir massa. No comptar amb Gio, Bruno, Mateo o Cani és tenir una baixa molt important. La sort és que ho hem suplit molt bé amb jugadors joves i que són extraordinaris jugadors. Hi ha un grup de jugadors de 19 i 21 anys que porten menys desgast físic i mental i açò ajuda. L’ideal és tenir a la majoria de jugadors bé, però el bé és que quan algun baixa, hi haja uns altres que prenguen el relleu com l’estan fent”.

Compartir.