skip to content
“L’equip ha respost de manera excel·lent”
“L’equip ha respost de manera excel·lent”
||||||

Unai Emery ha destacat el gran respecte del seu equip a la Copa del Rey i la serietat amb la qual els seus futbolistes han afrontat l’eliminatòria

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la victòria en la segona eliminatòria de Copa del Rey davant l’Atlético Sanluqueño (1-7).

El tècnic basc ha enaltit la gran faena del seu equip en terres andaluses: “Volíem guanyar. Ens enfrontàvem a un rival ja professional. No volíem especular. La resposta de l’equip ha sigut excel·lent. Els hem analitzat bé. Volíem desactivar-los, tindre el control del partit i buscar la porteria rival. Hem sigut constants i estic molt satisfet”.

Després de segellar el passe a la pròxima ronda del torneig coper, Emery ha destacat que és una competició “il·lusionant” per als tripulants del Submarí: “Volem fer un camí bonic en la Copa del Rey. Hem de ser solvents i continuar passant rondes. És una competició molt atractiva, en la qual hi ha moltes sorpreses. Partim com a aspirants i volem competir contra els grans candidats”.

Finalment, l’entrenador d’Hondarribia ha valorat l’exigència de disputar de tres competicions i la importància de tindre una plantilla àmplia: “Juguem tres competicions. Cadascuna diferent i en la qual estem recorrent camins diferents. Respectem molt la Copa del Rey i els rivals als quals ens anem enfrontant. Hui han tingut protagonisme alguns dels jugadors que estan tenint menys continuïtat i han fet una gran faena”.

Compartir.