skip to content
“L’equip ha crescut i vol anar a més”
“L’equip ha crescut i vol anar a més”

ACF FOTOGRAFÍA

Bruno destaca el compromís i la professionalitat de la plantilla i el cos tècnic

El capità del Villarreal, Bruno Soriano, va explicar que el Submarí ha sigut capaç d’anar superant-se a sí mateix en els últims mesos per a convertir-se en un equip treballador i amb ofici malgrat la seua joventut. Per al d’Artana, no obstant açò, l’objectiu no canvia malgrat el bon moment dels grocs. “El que hem és d’eixir a gaudir i a donar el cent per cent. Si estem a eixe nivell, és cert que aquest equip és molt difícil de batre. La intenció era la de començar fort, intentar igualar el de la temporada passada i ho hem fet molt semblant. Encara que les sensacions són molt bones, el primer és salvar-se i fer-ho al més prompte possible. A partir d’ací ja veurem què és el que es pot aconseguir, però assegurar que l’any que ve estiguem una altra vegada en Primera és sempre el primer objectiu. Tenim un equip jove amb jugadors de qualitat, molts jugadors que rendeixen i donen la talla. L’equip ha crescut i té moltes ganes de créixer”.

Per al migcampista groc, a més, l’equip ha sabut competir malgrat les derrotes davant Barça i Reial Madrid i sabut oferir una bona imatge en tot moment. “Guanyar a Vigo era vital per a no perdre el deixant dels d’a dalt, un tall de set punts era ja un primer pas arrere. Per això era una victòria d’eixes que saps que canvia les coses. L’inici de temporada no era fàcil, hem passat Madrid i Barcelona i tenim una bona quantitat de punts. A més l’equip ha donat la cara i hem competit, per açò estem satisfets i amb la sensació d’haver complit. L’equip dóna la cara fora de casa, ara té una altra mentalitat i no baixa els braços, abans costava sumar punts i ara aconseguim fer-ho amb regularitat. A casa cal ser forts, però no crec que hàgem deixat de ser un rival difícil de batre en El Madrigal. L’equip ha competit bé malgrat perdre amb els grans”.

Sobre el tècnic, Bruno va destacar la capacitat de Marcelino García Toral d’unir a tot el grup, que ha abrigallat a l’asturià després de la defunció del seu pare. “El tècnic és una persona molt important per al grup i para tot el que es fa tant dins com fóra del camp. Marcelino sempre està alegre, sempre té ganes de competir i veure-ho tocat ens ha unit molt. Ara, hem d’estar al seu costat per a intentar ajudar-li en tot moment com ell ens ha ajudat quan ho hem necessitat”.

Compartir.