“L’equip està motivat i amb il·lusió”
“L’equip està motivat i amb il·lusió”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca la importància d’un bon resultat enfront del FC Barcelona (demà, 19.00 h, El Madrigal)

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar en roda de premsa que malgrat que el FC Barcelona és el favorit en el xoc de matí (19.00 hores, El Madrigal), la plantilla està molt il·lusionada i motivada amb un xoc en el qual els grocs han de saber jugar les seues armes. “Aquest partit és molt important per a nosaltres, seria un colp moral molt gran si li guanyàrem al Barcelona, seria molt bo, però sabem que és molt complicat. Seguisc pensant que per a guanyar-los cal tenir molt bon dia i que ells no ho tinguen, segueix sent igual. La passada campanya no vam tenir sort, però cada partit és una història diferent, han canviat jugadors, ells han canviat d’entrenador i hem d’oblidar-nos de partits anteriors. Veig a l’equip molt motivat, tots sabem de la importància i de l’especial que és aquest partit. Estem tots il·lusionats i anem a veure com ix”.

Quant a les opcions del Submarí, el tècnic groc va assenyalar que, si ben a llarg termini és molt difícil competir, en un partit hi ha més possibilitats de sorprendre al conjunt entrenat per Luis Enrique. “El Barcelona no va guanyar gens la temporada passada i per això van canviar jugadors, però la meitat d’un dels seus fitxatges costa tot el que va fitxar el Villarreal. O per a posar-ho més fàcil, la qual cosa va gastar en un porter, és el que va gastar el Villarreal en tots els seus fitxatges. Per açò és complicat a llarga distància i en una lliga el poder comparar. Una altra cosa és a un partit en el qual ací sí que hi ha possibilitats de sorprendre’ls, però així i tot és molt complicat, exceptuant al Reial Madrid i Atlètic de Madrid, la resta ho tenim complicat per a guanyar al. Barcelona, però existeix la il·lusió que a un partit i jugant a casa, pugues fer-ho”.

Per a l’asturià, la qualitat del rival i d’alguns dels seus futbolistes, com Messi, suposa un enorme repte que el Villarreal ha de superar si vol aconseguir un bon resultat. “Messi és sempre un futbolista determinant. Pel que estem veient, ha començat millor del que va acabar la temporada anterior i per açò caldrà tenir una atenció especial. I al seu torn cal esperar al fet que no tinga el seu millor dia, si Messi està bé és un factor diferencial i per açò caldrà estar atents i molt concentrats”.

Compartir.