skip to content
L’entrevista més emotiva i especial d’Unai Emery
L’entrevista més emotiva i especial d’Unai Emery
||||

Els usuaris d’Aspropace Castelló han tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà al tècnic del Villarreal

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha gaudit de la seua entrevista més especial. El tècnic basc ha comparegut davant els usuaris d’Aspropace Castelló, que han acudit a la Ciutat Esportiva per a conéixer al tècnic basc i traslladar-li tot tipus de qüestions sobre la seua trajectòria esportiva.

A la seua entrevista amb Emery, els usuaris d’Aspropace han anat acompanyats per alguns dels futbolistes del Villarreal C, equip amb el qual, aquesta temporada, han compartit una gran varietat d’encontres gràcies a la iniciativa d’Endavant Igualtat. Pancho Bonfiglio, Pau Vidal, Antonio Espigares i Jaime Durán han sigut els afortunats de presenciar l’encontre amb l’entrenador del primer equip groc.

La gran unió entre el Villarreal C i Aspropace

Aspropace és una associació sense ànim de lucre, nascuda en 1979, per iniciativa d’un grup de pares amb fills afectats de paràlisi cerebral i amb l’objectiu de posar en funcionament un centre escolar i de rehabilitació. Al llarg de més de 40 anys, Aspropace ha creat una estructura que ha permés a les persones afectades de paràlisi cerebral i a les seues famílies, aconseguir una millor qualitat de vida.

En la present temporada, els futbolistes del Villarreal C han compartit diferents activitats de convivència amb els membres d’Aspropace, així com activitats en la piscina del centre. En les seues visites, els futbolistes també han competit al costat dels alumnes en jocs adaptats, com és el cas de la ‘boccia’.

Compartir.