L’assistència té premi davant l’Olympique Lyon
L’assistència té premi davant l’Olympique Lyon
HOYOYO

Els abonats ja poden saber si hauran de pagar suplement o no enfront de l’equip francés

L’assistència a l’Estadi de la Ceràmica té premi una vegada més. El club ha decidit que els abonats que hagen assistit a tots els partits d’aquesta temporada a l’Estadi de la Ceràmica, o tan sol hagen faltat a un màxim de tres duels, podran assistir gratuïtament al partit de tornada de dieciseisavos de final de la UEFA Europa League contra l’Olympique de Lyon que es durà a terme dijous que ve 22 de febrer a partir de les 19.00 hores.

Els abonats que complisquen els requisits podran accedir a l’estadi amb el seu actual carnet d’abonat de la temporada 2017/2018, mentre que els que no ho facen hauran d’adquirir una entrada, ja que el seu abonament quedarà desactivat per a aquest partit de la UEFA Europa League davant l’equip francés.

Els abonats que hagen faltat a més de tres partits podran adquirir les seues entrades a preus reduïts mitjançant el pagament d’un xicotet suplement (20 euros en Tribuna, 15 euros en Preferència i 10 euros en Fons Nord i Fons Sud). Els abonats que hagen de pagar suplement ja poden comprar les seues entrades a la Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real i en la Botiga Oficial de l’Estadi de la Ceràmica. A més, també es podran adquirir en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans del partit de LaLiga Santander contra el Deportivo Alavés. Es reservarà la localitat fins al dilluns 19 de febrer, inclòs.

Per la seua banda, els preus per al públic en general en el xoc davant el conjunt francès són els següents: 110 euros (Tribuna), 70 euros (Preferència) i 60 euros (Fons Nord i Fons Sud).

Per a conèixer si compleixen els requisits, els abonats podran consultar-ho a través del telèfon d’atenció a l’abonat (964 524 000), en les tendes oficials o bé mitjançant un senzill formulari (L’ENLLAÇ FIGURA AL PEU D’AQUESTA NOTÍCIA) en la web del Villarreal CF en el qual introduint simplement el seu nombre d’abonat podran saber si tenen dret a l’entrada gratuïta davant l’Olympique de Lyon.

Com ja es va indicar en l’inici de la temporada 2017/2018, l’abonament inclou tots els partits de Lliga, de la fase de grups de la UEFA Europa League, fins als vuitens de final de la Copa del Rei i tots els partits que disputen el Villarreal B i el Villarreal C en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. No obstant açò, els abonats de les zones Tribuna Central Alta i Baixa no hauran de comprovar els requisits, ja que la seua passada sí inclou tots els partis disputats en l’estadi groc.

Preus per a abonats que hagen de pagar SUPLEMENT (es reservarà la localitat fins al 19 de febrer, inclòs):

 • Tribuna: 20 euros.
 • Preferència: 15 euros.
 • Fons Nord i Fons Sud: 10 euros.

Punts de venda per a abonats que hagen de pagar SUPLEMENT (es reservarà la localitat fins al 19 de febrer, inclòs):

 • Tenda Oficial de la Plaça Major de Vila-real (de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.30 hores).
 • Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica (de dimarts a divendres de 10.00 a 18.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores. També oberta els dies de partit dues hores abans de l’inici del duel).
 • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans del partit contra el Deportivo Alavés (10 de febrer).

Preus per a aficionats NO abonats:

 • Tribuna: 110 euros.
 • Preferència: 70 euros.
 • Fons Nord i Fons Sud:  60 euros.

Punts de venda per a NO abonats:

 • Tenda Oficial de la Plaça Major de Vila-real (de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.30 hores).
 • Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica (de dimarts a divendres de 10.00 a 18.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores. També oberta els dies de partit dues hores abans de l’inici del duel).
 • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans del partit contra el Deportivo Alavés (10 de febrer).
 • Taquilla online en el següent enllaç: Entrades Villarreal-Olympique de Lyon.

Comprova si la teua assistència a l’Estadi de la Ceràmica té premi en la UEFA Europa League visitant el següent enllaç: COMPROVA EL TEU ABONAMENT

 

Compartir.