L’alimentació més cuidada
L’alimentació més cuidada

HOYOYO

Els jugadors del planter gaudeixen d’un menú equilibrat que està supervisat pel nutricionista Héctor Usó

Per ser un crac del món de futbol cal menjar bé, sa i sobretot, equilibradament. A la #CanteraGrogueta es cuida al detall la nutrició dels seus joves talents. Tot està estudiat al mil·límetre i els cuiners compten amb la millor matèria primera i la màxima preparació. És habitual que tant els cuiners com els propis futbolistes reben xerrades per tal de guiar-los a l’hora d’elaborar els plats.

Tot això, baix la supervisió d’Héctor Usó, el nutricionista del primer equip i de tota la Cantera Grogueta, i el suport del Herbolari Navarro, que té un conveni amb el club des de fa diverses temporades. El menjar ecològica ha anat agafant protagonisme i ja està totalment integrada en l’alimentació dels més joves.

“Hem implantant des de fa temps el menjar ecològic. Ja el tenim en el primer equip i volem també que vagi als xiquets. El gran avantatge que tenen és la mínima toxicitat. Els aliments de hui en dia estan exposats a grans tòxics i amb això vam aconseguir reduir la toxicitat dels xavals i dels jugadors del primer equip”, comenta Héctor Usó.

El Villarreal CF destaca pel seu compromís amb la salut dels seus jugadors considerant l’alimentació ecològica una peça clau, imprescindible per al rendiment esportiu i el benestar de tots ells. Per això, els jugadors mengen diàriament tot tipus d’aliments ecològics que han estat proveïts per l’Herbolari Navarro, dipositant la seva confiança en aquesta empresa bicentenària en el sector.

Dimecres passat, els jugadors del Cadet Roda van rebre una xerrada titulada ‘Nodreix el teu esport’, en què els especialistes de l’Herbolari Navarro van donar consells als més joves perquè puguen elaborar el seu propi menú saludable. “Fem servir gran varietat de productes, des de les verdures fins a les fruites, la quinoa, l’espelta, el kamut o les llets vegetals. Tota la gamma de productes. En un esportista d’elit és molt important l’alimentació”, afirma el nutricionista del Villarreal CF.

El club té cura als seus futurs cracs. “Hi ha tres pilars molt importants en un futbolista: l’entrenament, el descans i l’alimentació. Els jugadors del primer equip porten molt temps amb això, estan molt acostumats amb la qual cosa estan en una dinàmica molt positiva. Amb els xiquets hem començat fa un any, ens ha costat certes coses, però ara funciona molt bé. Estic molt satisfet”, puntualitza Héctor Usó. La importància de l’alimentació.

Compartir.