L’Aleví passa a quarts a lo gran

HOYOYO

Els grocs van superar l’Osasuna i es mesuraran a l’Espanyol aquesta vesprada a la Ciutat Esportiva PAMESA

L’Aleví A del Villarreal s’ha ficat en quarts de final de la XXVI edició del Torneig Nacional PAMESA Laliga Promises a lo gran. Els grocs han golejat 5-0 aquest matí a l’Osasuna i aquesta vesprada s’enfrontaran a l’Espanyol, que va superar 1-0 el Celta a vuitens.

L’Aleví va ser molt superior a l’Osasuna, que havia quedat quart del Grup B. Així, en el minut 2 Enrique va avançar als grocs en rematar dins de l’àrea una falta lateral botada des de la banda dreta (1-0). El segon gol local el va anotar de nou Enrique, encara que aquesta vegada després d’una gran jugada de Llàtzer per la banda dreta aprofitant un rebuig vermell (2-0). Els altres tres gols van arribar en la segona meitat. El 3-0 va ser en pròpia porta després d’un centre ras de Llàtzer, mentre que el 4-0 va portar la signatura de ‘Ale’ Bueso. El ’10’ groc es va escapar de diversos contraris i va connectar un cop de dreta inapel·lable des de la frontal que va entrar a la porteria com un obús. El 5-0 definitiu el va anotar una altra vegada Enrique, que va rebre un genial passada interior de ‘Ale’ Bueso per batre amb tremenda sang freda el porter de l’Osasuna.

CRÒNIQUES DELS PARTITS DE LA FASE DE GRUPS (primer classificat del Grup A):

Villarreal 2-1 Celta: L’Aleví A va doblegar el Celta en un partit enormement disputat que va servir per donar el tret d’eixida a la XXVI edició del Torneig Nacional PAMESA LaLiga Promises. Els celestes van obrir el marcador en els primers compassos del partit després d’un servei de banda i un precís xut. Malgrat això, un doblet d’Enrique Herrero li va donar el triomf als grocs. L’empat a un va arribar amb un potent llançament de falta directa que va entrar al costat del pal, mentre que el 2-1 definitiu va pujar al marcador després d’una jugada individual en què es va escapar de diversos contraris i va anotar amb un xut amb la dreta creuat.

Villarreal 2-0 Athletic: El Submarí va sumar la seua segona victòria en dos partits després d’imposar amb solvència a l’Athletic Club. L’Aleví A del Villarreal va ser superior al seu rival i va poder haver signat un triomf més voluminós. De nou, el davanter Enrique Herrero va posar els gols en la victòria del conjunt groc. L’1-0 va arribar en els primers compassos del duel. Enrique es va escapar per velocitat demostrant una enorme potència per a posteriorment anotar amb un precís xut. El 2-0 definitiu va ser d’oportunista. ‘Ale’ Bueso va disparar i el rebuig del porter el va caçar de nou Enrique per marcar a porta buida.

Real Sporting 0-3 Villarreal: Els grocs van ser molt superiors des del primer minut. El 0-1 va ser d’Enrique Herrero, que va rematar de cap a la xarxa una centrada des de la banda dreta d’Izan Velasco. Molt semblant va ser el 0-2. Aquesta vegada qui va centrar va ser Llàtzer i el que va rematar amb la testa a la xarxa va ser Héctor Gil. Ja en la segona part, l’Aleví del Villarreal va sentenciar gràcies al gol anotat per ‘Ale’ Bueso, que va rematar en posició acrobàtica al segon pal una centrada des de l’esquerra de Mario Granjo.

Real Betis 2-3 Villarreal: Els dos equips es disputaven la primera plaça del grup i aquesta va ser per a l’Aleví del Villarreal. Els verd-i-blancs es van avançar amb un gol d’Adri, però poc més tard va empatar Enrique per als grocs amb un potent xut amb l’esquerra des de la frontal. El Betis es va tornar a posar per dalt en el marcador amb un altre gol d’Adri, encara que de nou van reaccionar els grocs. Els va costar, ja que els dos últims gols van arribar en els últims compassos del duel. El 2-2 va ser obra de Mario Granjo, que va anotar amb un altre potent xut llunyà, mentre que el 2-3 definitiu va portar la signatura de Nando, que va marcar a plaer al segon pal després d’una espectacular jugada d’Izan Velasco dins l’àrea.