L’Aleví A s’acomiada de LaLiga Promises
||||||

El conjunt ‘groguet’ mereix més davant el RCD Espanyol (1-2) i abandona el prestigiós torneig Sub-12 amb honors

L’Aleví A del Submarí va caure davant el RCD Espanyol (1-2) i acaba la seua participació en LaLiga Promises. Els d’Iván Molés i Hodei Martínez van estar vius en el marcador fins a l’últim minut, però no van aconseguir remuntar el partit.

La primera part va ser trepidant, al mateix temps que igualada. Els ‘groguets’ es van avançar en el minut 2 amb un llançament llunyà de Jairo Trujillo que va anar directe a l’esquadra. Dos minuts més tard, el conjunt ‘perico’ va igualar la contesa en un contraatac finalitzat per Iván Latif.

Mancant pocs minuts per al tancament del partit, l’Espanyol va aconseguir el punt de la victòria en una jugada individual d’Iván Latif. El Submarí el va intentar fins al final, disposant de les millors ocasions durant el partit, però el gol de la igualada es va resistir. Cap alt ‘groguets’!

LaLiga Promises continuarà demà a Vila-real amb les següents semifinals: Valencia-Betis i Espanyol-Barcelona.