L’Aleví A es corona a Miami
||||

L’equip groc es proclama campió de la Villarreal Yellow Cup Miami, després de vèncer a la final a New York Red Bulls per 2-1

L’Aleví A del Villarreal CF es va alçar amb la Villarreal Yellow Cup Miami, després de derrotar a la final a New York Red Bulls per 2-1. El conjunt ‘groguet’ va brillar en un torneig que ha congregat en terres floridanes a alguns dels millors equips sub-12 dels Estats Units.

Més de 200 jugadors integrats en 16 equips participants han delectat als més de 3.000 assistents que han gaudit de l’esdeveniment durant els seus tres dies de celebració. Les llegendes grogues, Marcos Senna i Diego Forlán, van estar presents tot el torneig i van exercir com a ambaixadors de luxe d’una cita històrica per a la #CanteraGrogueta i el futbol base nord-americà.

En la classificació PLATA, el vencedor va ser la Kaptiva Sports Academy, a l’guanyar-li a la final al Doral Soccer Club.

Finalment, el futbolista de New York Red Bulls Zidane va ser nomenat Pilota d’Or d’un torneig en el qual va regnar el bon joc i l’esportivitat.