skip to content
L’afició més solidària
L’afició més solidària
HOYOYO

Álvaro González i Andrés Fernández van agrair les donacions de sang als seguidors grocs

L’afició del Villarreal CF ha demostrat un cop més la seua solidaritat a l’Estadi de la Ceràmica. Durant la jornada de hui, centenars de seguidors s’han acostat al feu groc per donar sang i contribuir a aquesta iniciativa impulsada pel club, a través de la iniciativa d’Endavant Solidaritat, i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV). Cal ressaltar que els aficionats podran participar en la donació fins a les 21.00 hores d’aquest dimecres.

Els donants han rebut la visita dels jugadors del primer equip del Villarreal CF Andrés Fernández i Álvaro González, que han volgut agrair de primera mà la seua solidaritat als aficionats del Submarí. A més, el club ha obsequiat amb dues entrades per a un xoc del Villarreal CF a cada aficionat que s’ha animat a contribuir amb la causa.

Una aliança fructífera. El Villarreal CF i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana porten treballant junts des de l’any 2002. Des de llavors, l’Estadi de la Ceràmica ha acollit més de 7.000 donacions en els últims 16 anys.

Compartir.