skip to content
“Jugar al Villarreal és tot un desafiament”
“Jugar al Villarreal és tot un desafiament”

ACF FOTOGRAFÍA

Bakambu destaca en la seva presentació que la seva arribada “és una gran oportunitat”

Bakambu ja vesteix de groc. El nou davanter del Villarreal es va presentar hui a El Madrigal en un acte presidit pel vicepresident, José Manuel Llaneza, i per al qual es van congregar més d’un miler d’aficionats del Submarí. Visiblement feliç i molt motivat, el davanter franco-congolès va repartir regals, autògrafs i fotos entre els seguidors, que el van rebre amb una sonora ovació.

Durant la roda de premsa, el vicepresident Llaneza va destacar les ganes i l’enorme esforç que tant el club com el jugador han realitzat perquè es tancara el fitxatge, per la qual cosa va agrair l’interès al futbolista i li va desitjar sort. “És un golejador nat i sobretot és una gran persona perquè ha fet un increïble esforç per estar ací. Ell ha posat moltíssim de la seua part i la seua arribada ha estat quasi un part. Per això, volem desitjar-li sort i estem segurs que li anirà bé i ens ajudarà molt en el camp”.

El futbolista ha reconegut les dificultats per a la seua arribada, tot i que també que, per sort, tot ha acabat bé: “Estic molt content d’haver arribat al Villarreal perquè crec que serà una gran etapa per a mi. És veritat que el meu fitxatge s’ha complicat molt més del que m’haguera agradat, sobretot les últimes negociacions, però he tingut molta paciència i el més important és que ara estic ací, al Villarreal, on volia estar”.

Pel punta africà, a més, la seua arribada suposa tota una oportunitat per triomfar. “Per descomptat, la Lliga espanyola és molt competitiva, però tinc ganes de poder jugar en una de les grans competicions europees. És tot un desafiament per a mi, però també una gran oportunitat. Jo, per descomptat, vaig a posar tot de la meva part per triomfar a Espanya i tornar tota la confiança que el Villarreal ha dipositat en mi”.

Així mateix, Bakambu també va destacar les seves ganes de competir i d’adaptar-com més aviat millor. “M’he adonat de la qualitat dels jugadors d’aquest equip i per això he d’estar al màxim rendiment. Me’n vaig a esforçar per acoblar-el més prompte possible. Està clar que serà difícil jugar perquè al Villarreal hi ha jugadors de molta qualitat, però jo també tinc ganes de competir, de lluitar per fer-me un buit i d’ajudar l’equip en tot el que puga”.

 

Compartir.