Jugador Cinc Estreles de desembre
Jugador Cinc Estreles de desembre

Vietto ha estat elegit per l’afició com el millor jugador del mes

Luciano Vietto és el nou Jugador Cinc Estreles del Villarreal. L’argentí de 21 anys va arribar l’estiu passat al Submarí Groc procedent de Racing Club i està sent una de les sensacions de la competició. Els seus tres gols al desembre i el gran nivell demostrat no han passat desapercebuts per a la seva afició que l’ha votat com el millor jugador del mes.

Després de rebre aquest guardó de mans de Javier Querol, gestor comercial de la zona, l’argentí ha dedicat unes paraules a la seva afició: “Rebre premis sempre és agradable, però si t’ho dóna la teua afició és el doble de satisfacció perquè significa que et volen i et valoren. Vull agrair el detall a Mahou, a tots els seguidors, al club i a tots els meus companys. Tot ells m’han fet sentir com a casa des que vaig arribar i açò sempre és important per a un jugador”.

Els aficionats tenen l’oportunitat d’elegir el seu futbolista favorit de cada mes tuitejant seu nom acompanyat del hashtag #Jugador5EstrellasCVF en el termini que es determini per recollir tots els vots. Un cop comptabilitzats es proclama al vencedor.

Aquesta iniciativa de Mahou Cinc Estreles proclama el jugador més destacat de cada mes. El trofeu l’atorga l’afició a través de Twitter al perfil de @futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@VillarrealCF).

No perdeu de vista a @futbolmahou i @VillarrealCF per saber qui serà el proper Jugador Cinc Estreles, en aquest cas del mes de gener.

#SoymuydeMahou

#QuebiensabeserdeMahou

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/Vietto5estrellasdiciembre_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.