Juga amb el Villarreal a Tactigol! 
Juga amb el Villarreal a Tactigol! 

VILLARREAL CF

Disputa els partits més interessants de la jornada amb l’app

Juga i gaudeix de la jornada en viu amb el Villarreal i Tactigol! Un joc per a tots els públics i edats! El Villarreal CF s’ha unit a la app Tactigol, amb la qual cada jornada els usuaris podran viure els partits més interessants, inclòs el partit del Submarí.

Tactigol és un joc dinàmic i obert en el qual l’habilitat de l’usuari és la clau. Intuïció i estratègia a l’hora de planificar cada partit han d’anar de la mà per a aconseguir els millors resultats. 

Cada jornada, els usuaris disposen de quatre partits amb 150 monedes virtuals per a comprar i vendre pilotes dels equips en cada partit. El valor de les pilotes anirà pujant i baixant fins al seu valor final en acabar el partit (1,00 per a l’equip guanyador, 0,00 per a l’equip perdedor i 0,50 per a tots dos en cas d’empat). 

Durant la setmana, el valor anirà canviant en funció de les notícies i els moviments de compra i venda dels usuaris. Al llarg dels partits, el valor de les pilotes canviarà en funció del minut i resultat, fins a arribar al valor final en concloure cada partit. Les monedes que obtingues en cada partit se sumaran entre ells, obtenint el teu saldo i la teua posició en el rànquing amb la resta d’usuaris.

Amb la teua estratègia, podràs fer tots els moviments que vulgues, abans i durant els partits, canviant i combinant estratègies en funció del desenvolupament del partit per a obtenir el màxim de monedes. Podràs guanyar premis (samarretes, entrades, etc.) i podràs crear reptes per a jugar contra els teus amics, companys, etc. en un rànquing privat.

Juga a Tactigol amb el Villarreal! 

Compartir.