Un viatge inoblidable per als VYP
Un viatge inoblidable per als VYP
QUIM GARCÍA

Els aficionats van veure recompensada la seua fidelitat vivint en directe el triomf davant el Apollon Limassol

La sisena tanda de deu guanyadors del sorteig Very Yellow People (VYP) del Villarreal CF van viatjar a Xipre amb l’equip en una experiència única i exclusiva, en la qual van acompanyar a l’equip en tot moment. Els abonats VYP van gaudir d’un viatge amb totes les despeses pagades, van volar al costat dels futbolistes, es van allotjar en el mateix hotel i van gaudir del partit en l’Estadi GSP de Nicòsia, on van poder seguir des de la graderia la victòria que el Submarí va aconseguir davant els xipriotes.

VYP: Volem que vinguen sempre!

Al costat de la seua afició, el Villarreal ha lluitat per a arribar on està, amb l’alè de l’afició el Submarí ha aconseguit passar de Segona a disputar la UEFA Europa League. I el club vol agrair-ho premiant la seua fidelitat. Aquesta temporada el Villarreal vol veure El Madrigal ‘Més Groguet que mai’ i que els aficionats senten que són necessaris per a formar un gran equip. Per açò, a partir d’aquesta temporada, molts dels seguidors es van a convertir en abonats VYP.

PREMIS PER BLOCS: A partir d’aquesta temporada, el club estableix un sistema d’incentius per assistència per trams de 4 partits. Així, els qui acudisquen a TOTS els partits de cada bloc participaran en sorteigs molt especials com a viatges amb el primer equip, la possibilitat de conèixer als jugadors, veure els partits des d’una perspectiva diferent i guanyar productes oficials del club.

DESCOMPTE EN L’ABONAMENT: A més, aquells que només falten a 2 partits oficials durant la Temporada 14-15, comptaran amb un descompte del 10% en els abonaments de la 15-16. De fet, tots els abonats de la 13-14 que ho hagen complit, gaudiran del mateix descompte en el seu carnet de la 14-15. A més de les dues absències, s’explicarà com a partit assistit fins a un màxim de 3 cessions del Seient Solidari en el còmput global d’assistència per a aplicar el descompte la pròxima campanya.

CARNET VYP: A més del descompte del 10% que tindran en el seu abonament si només falten a 2 partits, el club lliurarà la pròxima temporada un carnet VYP (Very Yellow People) als aficionats que complisquen aquesta premissa com a mostra de compromís. Amb aquest carnet, els seguidors podran gaudir d’avantatges addicionals als premis per assistència per blocs. El carnet VYP s’enviarà en l’inici d’aquesta temporada als abonats que ho han complit en la 13-14.

HOMENATGE ASSISTÈNCIA TOTAL: I, com a premi exclusiu, a més de comptar amb tots els avantatges de ser VYP, a tots aquells abonats que assistisquen al 100% de les trobades oficials de la Temporada 14-15, el club els retrà homenatge personalitzant el seient: la seua butaca de l’estadi portarà el seu nom gravat a partir de la 15-16. Els que hagen assistit a tots els partits oficials de la 13-14 ja tindran el seu seient personalitzat a partir d’aquesta temporada.

 

 

Compartir.