Jonathan: “L’equip està cada vegada millor”
Jonathan: “L’equip està cada vegada millor”

HOYOYO

El mexicà, que va tornar als terrenys de joc a Màlaga, mira al futur amb optimisme

El migcampista mexicà del Villarreal, Jonathan dos Santos, va tornar als terrenys de joc davant el Màlaga dissabte passat. Al ‘8’ groc se li va veure feliç tant per la victòria com per poder disputar els seus primers minuts aquesta temporada després del mes que ha estat lesionat. “Ha sigut un mes de molta espera, però ja estic ací amb l’equip. Estic content per la victòria i esperem seguir així”, va comentar.

A més, Jonathan va analitzar breument la trajectòria del conjunt groc en el que va de temporada. “És cert que a principis de temporada vam tenir moltes baixes i alguns problemes, però aquest equip sempre s’ha caracteritzat per ser molt competitiu i crec que ho hem sabut solucionar bé”, va exposar el jugador. “L’equip està cada vegada millor, més compacte, no encaixem gols i només ens faltava marcar”, va afegir.

Sobre la competició europea es va mostrar motivat, tenint en compte el recorregut de la passada temporada, en la qual el Submarí va aconseguir les semifinals de la UEFA Eruopa League. “No es va poder estar en Champions, però estem en una altra gran competició com l’Europa League. Començar amb el peu dret ací és importantíssim”.

Finalment, el migcampista es va referir al Zürich, pròxim rival del Villarreal (dijous, 21.05 hores, El Madrigal): “És atípic enfrontar-nos a un equip de Segona Divisió, però és l’Europa League i tots els equips són complicadíssims. Si estan ací és per alguna cosa, així que tractarem de guanyar jugant com sabem”.

Compartir.