skip to content
Jawwy, nou patrocinador del Villarreal CF
Jawwy, nou patrocinador del Villarreal CF

VILLARREAL CF

El club groc lluirà la imatge de la signatura de telefonia saudita fins a final d’aquesta temporada

El Villarreal CF ha arribat a un acord de patrocini amb Jawwy pel qual la firma de telefonia saudita es convertirà en nou patrocinador oficial del club fins a final de la present campanya.

En base a l’acord, el conjunt groc lluirà el logotip d’aquesta empresa internacional a la màniga de les samarretes oficials de joc i en la roba d’entrenament. Així mateix, la imatge de Jawwy s’incorporarà, al costat de la de la resta de patrocinadors oficials, als diferents suports publicitaris del club groc.

Jawwy d’STC és un servei mòbil a través d’una App comptant amb la seua pròpia targeta SIM i uns canals digitals amb un disseny fresc i actual per gestionar les compres, preferències o rebre suport. A través de l’App els usuaris poden construir, gestionar i compartir els seus plans de clients en temps real, proporcionant-los control total sobre els serveis que compren i utilitzen.

El servei va ser llançat en 2016 i està especialment dirigit als joves saudites amb alts coneixements digitals, actualment una creixent porció de la població del Regne. Recents informes indiquen que els saudites són els més àvids consumidors de YouTube del món, amb 180 milions de reproduccions diàries així com grans consumidors d’snapchat i Twitter, canals que permeten als joves saudites connectar, col·laborar i crear continguts amb altres joves al llarg del Regne.

Aquest focus en la joventut i la innovació és un valor que Jawwy de STC comparteix amb el Villarreal CF, un club que sempre treballa dur per trobar noves formes per connectar amb la seua afició i per desenvolupar talent futbolístic entre els seus joves.

Sobre STC

Amb seu a Riyadh, la Saudita Telecom Group és la major companía de telecomunicacions de l’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica en termes de valor de mercat.

STC es va fundar el 1998 i compta en l’actualitat amb 100 milions de clients a tot el món als que serveix a través d’una xarxa de fibra òptica amb una extensió de 137 mil quilòmetres a través d’Àsia, Orient Mitjà i Europa. A Aràbia Saudita (el mercat principal del grup) STC opera la major xarxa mòbil de l’Orient Mitjà amb una cobertura del 99% de les zones poblades del país, alhora que proporciona cobertura 4G a al voltant del 85% de la població del Regne de Aràbia Saudita.

A part de la seua principal activitat a l’Aràbia Saudita de la qual és propietària de totes les infraestructures, les inversions de STC inclouen la propietat del 100% de Viva Bahrain, 51.8% de Viva Kuwait (juntament amb un contracte de gestió), 35% d’Oger Telecom Limited en els EAU (que controla Turk Telecom, Avea a Turquia, Cell-C a Sud-àfrica, i el 25% de Binariang GSM Holding a Malaysia que controla Maxis a Malaysia i Aircel a Índia). A més de l’anterior, STC posseeix altres inversions en tecnologia de la informació, contingut, distribució i del sector immobiliari, que donen suport les seves operacions de telecomunicacions a través de tot Orient Mitjà.

Sobre Jawwy de STC

Jawwy d’STC és una nova experiència mòbil digital per Millennials. Diem que és un “Servei Mòbil Personal, en una App”. Té la seua pròpia targeta SIM, una App i uns canals digitals amb un disseny fresc i actual per comprar i rebre suport. A través de l’App els usuaris poden construir, gestionar i compartir els seus plans en temps real, proporcionant-los un control total dels serveis que compren i utilitzen. L’App està disponible en iOS i Android.

Per a més informació, visita jawwy.sa

Compartir.