skip to content
Costa: “Serà una bonica temporada”
Costa: “Serà una bonica temporada”
ACF FOTOGRAFÍA

El lateral del Villarreal torna al treball il·lusionat i amb ganes de començar la competició

El lateral del Submarí, Jaume Costa, ha començat la pretemporada amb ganes de posar-se en forma al més aviat possible per arribar a la prèvia de la competició europea al màxim nivell sense oblidar-se de la Lliga i Copa. Per al jugador aquest inici de pretemporada és la recompensa al treball de l’anterior campanya: “Es presenta una temporada molt bonica i en la qual anem a lluitar per cada partit”.

Amb aquest objectiu, el futbolista del primer equip del Villarreal prepara il·lusionat la nova campanya encara que sap que tornar a repetir el sisè lloc de l’any passat en Lliga no serà fàcil, “l’objectiu és el de sempre. Esforçar-nos al màxim per intentar estar el més amunt possible, primer anem a per la permanència i després ja mirarem més amunt”.

A més, el jugador amb l’arribada dels nous companys espera que el nivell físic de l’equip sigui superior: “Anem a jugar molts més partits i per això està bé que hi hagi jugadors complementaris per no perdre el nivell físic durant l’any”. “Els jugadors que han vingut són molt bons i van a competir al màxim per aconseguir guanyar cada partit”, ha assegurat el lateral del Submarí.

D’altra banda, el del Villarreal ha volgut animar als afeccionats perquè aquest any no es perdin cap partit, “després del viscut l’any passat anem a per totes en l’Europa League, Lliga i Copa, per això necessitem a l’afició perquè amb ells rendim al 120 per cent”. 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RP jaumecosta16julio.mp4{/mp4remote}
Compartir.