Jamie Kemble, un gal·lés de cor groc
Jamie Kemble, un gal·lés de cor groc
||||

El jove aficionat va iniciar la seua passió pel Villarreal gràcies a un viatge amb el col·legi fa ja més de deu anys

El gal·lés Jamie Kemble és aficionat del Villarreal des de fa més de deu anys. Viu en Loughborough, Anglaterra, però la distància no han impedit que siga un gran seguidor del Submarí.

Jamie explica que el seu amor pels grocs va començar amb una visita a Vila-real quan era xiquet: “Vaig sentir predilecció pel Villarreal en 2008 després d’una visita al club com a part d’un viatge amb el meu col·legi. Vam tindre la sort de passar diversos dies entrenant amb els tècnics de l’acadèmia del club i de fer un tour per l’Estadi de la Ceràmica. En aquell viatge, vam veure com era per dins el Villarreal, la gent del club i fins i tot vam conéixer a alguns dels seus jugadors com Marcos Senna, Joan Capdevila i Robert Pirès. Tot allò va establir les bases per a convertir-me en un aficionat del club fins al punt d’estar pendent de tots els partits i fins i tot de les rodes de premsa”.

Des d’aquell primer viatge, tan important per a ell, Jamie Kemble ha tornat a Vila-real en repetides ocasions: “L’última vegada que vaig veure al Villarreal en directe va ser a l’octubre de 2017 i la veritat és que ha passat massa temps. Vaig poder veure un empat en Europa League amb el Slavia de Praga i una victòria en LaLiga contra Las Palmas. Va ser un gran viatge. M’encanta sentir a l’afició, així com veure els partits”.

Jamie s’ha enamorat tant de Vila-real i del Villarreal CF que està pensant a mudar-se permanentment a la zona: “Estic treballant per a estar molt més prop de Vila-real en un futur pròxim, així que espere, més prompte que tard, veure més partits en persona que per televisió, però ara com ara, he de conformar-me amb LaLigaTV”.

El fidel seguidor ‘groguet’ revela què és el que li va captivar del Villarreal CF: “Vaig començar a fer costat al Submarí Groc després de ser testimoni de l’especial que és el club, de com desafia els pronòstics any rere any malgrat tindre un origen humil, almenys en comparació amb uns altres de la regió i de LaLiga. És genial veure que molts més aficionats també es deixen atrapar per aqueixa màgia a mesura que passen els anys i el Villarreal continua consolidant-se com una gran equip tant a casa com a Europa”.

Compartir.